Τα 6 βασικά beauty trends της άνοιξης

H Άνοιξη ήρθε και νιώθουμε ήδη πως χρειαζόμαστε ανανέωση και super αλλαγές . Ξεκινάμε με θετική ενέργεια, έμφαση στην αισιοδοξία και ανάγκη για φρέσκα πρόσωπα, ζωηρά χρώματα και εύκολα hairstyles. Θα προετοιμαστούμε ανάλογα ώστε να νιώσουμε ευεξία όπως τα αρώματα που υπάρχουν στον αέρα. Έφτασε η στιγμή να επενδύσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για να λάμψετε ουσιαστικά, πρώτα εσωτερικά και έπειτα εξωτερικά. Ο εγκλεισμός μας έχει κουράσει και χρειάζεται να πετάξουμε οτιδήποτε μας βαραίνει από πάνω μας. Ποιες είναι οι καινούργιες τάσεις και τι θα ακολουθήσουμε; Ας δούμε τι επιλογές υπάρχουν…

Fresh Look

H υγιής όψη και η λάμψη είναι αυτά που θα επικρατήσουν για την επόμενη σεζόν. Φρεσκάδα και λιτότητα είναι τα καινούργια χαρακτηριστικά που θα συναντάμε παντού. Αυτό σημαίνει περιποίηση της επιδερμίδας μας και πολύ νερό καθώς το θερμόμετρο αλλάζει θερμοκρασία.Τα καλύτερα προϊόντα skin care, θα κυριαρχήσουν, καθώς τα φυσικά αλλά λαμπερά πρόσωπα θα μας εντυπωσιάζουν περισσότερο. Η τάση αυτή είναι φρέσκια, καθαρή και αγαπά την φυσικότητα της νεότητας.

More Color Please…

Αν όμως προτιμάτε το χρώμα στην ζωή σας τότε πρέπει να ξέρετε ότι το καλύτερο συστατικό για την ευεξία είναι αυτό. Φούξια χείλη, ναυτικό μπλε στα μάτια, φλούο κίτρινα νύχια, έρχεται να μας υπενθυμίζει πως η Άνοιξη είναι μόνο χρώματα.

Μακριά μαλλιά

Χωρίς styling, μακριά και ατημέλητα θα είναι τα μαλλιά για την περίοδο αυτή. Καταλάβαμε πως η αποχή από τα κομμωτήρια κατά τη διάρκεια του lock down μάλλον δημιούργησε το νέο hair look.

Patterns

Τα έντονα χρώματα, μοτίβα και care free διάθεση θα δώσουν στην σεζόν αυτή, ένα επαναστατικό αέρα και νεανικό ταπεραμέντο. Αν αγαπάτε το πανκ ύφος, μη διστάσετε να υιοθετήσετε την τάση του μαξιμαλισμού .Όλα επιτρέπονται.

Μαύρο eyeliner

Όσο οι μάσκες συνεχίζουν να υπάρχουν στην καθημερινότητά μας, η βαρύτητα στο μακιγιάζ στρέφεται αποκλειστικά στα μάτια. Οι χοντρές γραμμές eyeliner μας θυμίζουν εποχές rock’n’roll και κάνουν το βλέμμα δραματικό και διαπεραστικό. Ίσως χρειαζόμαστε λίγη ένταση που και που.

Μαλλιά προς τα πίσω

Όταν τα μαλλιά δεν είναι χαλαρά κάτω, είναι κομψά πιασμένα σε χαμηλά σινιόν ή τραβηγμένα προς τα πίσω. Είναι το ιδανικό hairstyle, για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να σας προβληματίζουν καθόλου.|

Μπορούμε να δοκιμάσουμε όποια τάση θέλουμε αναλόγως τι διάθεση έχουμε! Προσωπικά θα αρχίσω με πολύ χρώμα…

Featured image: unsplash.com/@kitera

You may also like