Οι ταινίες που θα απολαύσουμε στο Netflix τον Ιανουάριο

Παρέα με τις νέες ταινίες και σειρές που θα έχουμε την επιλογή να δούμε στο Netflix τον Ιανουάριο, θα είναι πιο εύκολο να μείνουμε σπίτι μας… και να προστατευτούμε από οποιονδήποτε ιό! Λαμπεροί πρωταγωνιστές και πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες θα κάνουν τα βράδια μας πιο ευχάριστα!

05/1: Τραπέζι για Τέσσερις/Four to Dinner

Σε αυτήν την αισθηματική κομεντί που θίγει την έννοια της αδελφής ψυχής, παράλληλες ιστορίες παρουσιάζουν τέσσερις σινγκλ φίλους που κάνουν διάφορους συνδυασμούς σχέσεων.

Cr. NETFLIX © 2021

06/1: Άγονη Γη/The Wasteland

Η ήρεμη ζωή μιας οικογένειας ξεκομμένης από την υπόλοιπη κοινωνία αναστατώνεται από ένα τρομακτικό πλάσμα, δοκιμάζοντας τους δεσμούς που ενώνουν τα μέλη της.

07/1: Mother/Android

Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο που κλονίζεται από μια βίαιη εξέγερση ανδροειδών, μια νεαρή έγκυος και ο φίλος της ψάχνουν απεγνωσμένα για ασφαλές καταφύγιο.

11/1: Η Προέλευση του Κόσμου/ Dear Mother

Όταν η καρδιά του παύει να χτυπά, ο Ζαν-Λουί πρέπει να ξεπεράσει το οιδιπόδειό του… Και να κάνει στη μητέρα του ένα αδιανόητο ερώτημα– αλλιώς θα πεθάνει σε τρεις μέρες.

Cr. NETFLIX © 2021

20/1 Βασιλική Μεταχείριση/ The Royal Treatment

Η κομμώτρια από τη Νέα Υόρκη Ίζι αρπάζει την ευκαιρία να εργαστεί στον γάμο ενός γοητευτικού πρίγκιπα. Όταν όμως οι δυο τους φλερτάρουν, θα νικήσει ο έρωτας ή το καθήκον;

21/1: Μόναχο: Στα Πρόθυρα Πολέμου/ Munich – The Edge of War

Το φθινόπωρο του 1938, ένας Βρετανός δημόσιος υπάλληλος και ένας Γερμανός διπλωμάτης συνωμοτούν στο Μόναχο για να αποτρέψουν έναν πόλεμο. Από βιβλίο του Ρόμπερτ Χάρις.

28/1: Ομάδα εντός Έδρας/ Home Team

Ο πρώην προπονητής του NFL Σον Πέιτον βρίσκει εξιλέωση –και επανασύνδεση– προπονώντας την ομάδα φούτμπολ του γιου του σε μια μικρή πόλη του Τέξας. Από αληθινή ιστορία.

Cr. NETFLIX © 2021

Featured image: unsplash.com/@dclmister

You may also like