Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Η Emily Blunt ενσαρκώνει τη Mary Poppins και γίνεται η τέλεια νταντά με τις μοναδικές ικανότητες. Η περιπέτεια φαντασίας «Bubblebee» φέρνει την 6η ταινία στο franchise των Transformers.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Η Μαίρη Πόπινς Επιστρέφει (Mary Poppins Returns) / Και Μεταγλωττισμένο / Και με Υπότιτλους

Είδος ταινίας: Παιδική- Φαντασίας

Ηθοποιοί: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Pixie Davies, Nathanael Saleh, Joel Dawson, Julie Walters, Meryl Streep, Coli Firth

Στη νέα Mary Poppinsτης Disney, η Emily Blunt  είναι η τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια. Σε αυτό το ολοκαίνουριο σίκουελ, γεμάτο φρεσκάδα αλλά και πιστό στο πνεύμα της πρώτης ταινίας, η Mary Poppins επιστρέφει για να βοηθήσει τη νέα γενιά της οικογένειας Banks να ξαναβρεί τη χαρά και την αδιαμφισβήτητη μαγεία της ζωήςμετά από μια απώλεια. Η αινιγματική νταντά καταφτάνει παρέα με το φίλο της τον Jack (ο Lin-Manuel Miranda της Vaiana), έναν αισιόδοξο φανοκόρο που φέρνει φως -και ζωή- στους δρόμους του Λονδίνου.

Bumblebee

Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας

Ηθοποιοί: Hailiee Steinfeld, Dylan O’Brien, Justin heroux, John Cena, Angela Bassett, Pamela Adlon, Peter Cullen, John Ortiz

Κυνηγημένος το έτος 1987, ο Bumblebee βρίσκει καταφύγιο σε μια μάντρα με παρατημένα αυτοκίνητα σε μια μικρή παραλιακή πόλη της Καλιφόρνια. Η Τσάρλι (Χέιλι Στάινφελντ), λίγο πριν κλείσει τα 18 και ενώ αναζητά τη θέση της σε αυτό τον κόσμο, ανακαλύπτει τον Bumblebee χτυπημένο και γεμάτο σημάδια. Καθώς η Τσάρλι τον επισκευάζει, συνειδητοποιεί ότι αυτό που έχει απέναντι της δεν είναι ένας συνηθισμένος κίτρινος Σκαραβαίος.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like