Φτιάξαμε τα ωραιότερα Gift boxes στο Yoleni’s Greek Gastronomy Center

Με τα Χριστούγεννα να είναι μία ανάσα μακριά ψάχνουμε να βρούμε τις ωραιότερες ιδέες για δώρα για τους αγαπημένους μας ανθρώπους, αλλά και τους επαγγελματικούς μας φίλους. Και φέτος αναζητώντας κάτι διαφορετικό, ανακαλύψαμε ότι στο Yoleni’s Greek Gastronomy Center μπορούμε να κάνουμε την πιο δημιουργική και γευστική επιλογή.

Συγκεκριμένα, όσοι επισκεφτείτε  τον μεγαλύτερο πολυχώρο Ελληνικής γαστρονομίας έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική τους μοναδική σύνθεση δώρου με τη μορφή gift box, που περιέχει τις πιο γευστικές επιλογές Ελληνικής καταγωγής. Έχοντας στην διάθεσης σας όλη την πλούσια ποικιλία αγνών προϊόντων που διατίθενται στο Yoleni’s μπορείτε να συνθέσετε το δικό σας custom made gift box αφήνοντας τη φαντασία σας ελεύθερη ή να επιλέξετε από τα διαθέσιμα set σε τιμές για κάθε budget.

Για να ζήσουμε αυτή την εμπειρία, επισκεφτήκαμε το χώρο δημοσιογράφοι κι άνθρωποι των (social) media,  πριν από λίγες μέρες μπαίνοντας σε άκρως εορταστική διάθεση δημιουργώντας Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για τους αγαπημένους μας ανθρώπους, γεμάτες με υπέροχες γεύσεις από όλη την Ελλάδα.

Μετά από χρόνια εξερεύνησης κάθε γωνιάς της Ελλάδας, η Yoleni’s  ξεκίνησε επίσημα τη δράση της το 2013 ως το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen 1000 και πλέον ελληνικών προϊόντων. Το Νοέμβριο του 2016 η εταιρία, έχοντας χαράξει νέο στρατηγικό σχεδιασμό, προχώρησε στη δημιουργία του πρώτου φυσικού της καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας. Το αποτέλεσμα της μετάβασης από το ηλεκτρονικό στο φυσικό ράφι, ήταν η«ναυαρχίδα» του εγχειρήματος, το Yoleni’s Greek Gastronomy Center στο Κολωνάκι, το οποίο αποτελεί τον μεγαλύτερο πολυχώρο Ελληνικής γαστρονομίας και παράλληλα το «σπίτι» του Έλληνα παραγωγού, προωθώντας τη βασική αξία που χαρακτηρίζει την εταιρεία «Όλοι μαζί μία Ελληνική – Μεσογειακή οικογένεια».

Το Yoleni’s Greek Gastronomy Center βρίσκεται επί της οδού Σόλωνος 9, στο Κολωνάκι.

You may also like