Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων μας περιμένει με τρεις ταινίες που σίγουρα θα ικανοποιήσουν του λάτρεις του κινηματογράφου: Η δραματική ταινία «Το Ξέρουν Όλοι»με την Penélope Cruz και τον Javier Bardem να βρίσκονται ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη, η ελληνική κωμωδία «Bachelor 3», σαν συνέχεια των δύο πρώτων ταινιών που αγαπήθηκαν, και το «Vice» με τον Christian Bale, την Amy Adams και τον Steve Carell στα ηνία.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Το Ξέρουν Όλοι (Everybody Knows)

Είδος ταινίας: Δράμα

Ηθοποιοί: Penélope Cruz, Javier Bardem, Ricardo Darín, Eduard Fernández, Bárbara Lennie, Inma, Elvira Mínguez

Η Λόρα ταξιδεύει με την κόρη και το γιο της στο χωριό που μεγάλωσε για το γάμο της αδερφής της. Οι εντάσεις όμως δε λείπουν από την οικογένεια της και τα συναισθήματα που τρέφει για τον παλιό της φίλο Πάκο περιπλέκουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Η γιορτή συνεχίζεται όταν το ρεύμα πέφτει ξαφνικά και η κόρη της Λόρα εξαφανίζεται.

The Bachelor 3

Είδος ταινίας: Κωμωδία

Ηθοποιοί: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αναστάσης Κολοβός, Νίκος Βουρλιώτης, Κατερίνα Γερονικολού, Θανάσης Βισκαδουράκης, Τάσος Παλαντζίδης, Βίκυ Κάβουρα, Βασιλική Τρουφάκου, Τόνι Σφήνος, Μελέτης Ηλίας, Κόνι Μεταξά, Τζερόμ Καλουτά, Αλέξανδρος Κοντοπίδης, Τάκης Ζαχαράτος, Κόρτνεϊ Πάρκερ, Ησαΐας Ματιάμπα

Ο Τζίμης (Νίκος Βουρλιώτης) ετοιμάζεται να παντρευτεί και φωνάζει τα φιλαράκια του για το καθιερωμένο πλέον bachelor. Όλα πάνε φυσιολογικά αυτή την φορά προς έκπληξη όλων και η ώρα του γάμου έχει φτάσει. Αυτό όμως που θα ακυρώσει και αυτόν τον γάμο δεν θα αργήσει να έρθει… Ο Ρένος (Θανάσης Βισκαδουράκης) θα απαχθεί στην εκκλησία. Στην προσπάθειά τους να βρουν τον φίλο τους ο Αντώνης (Γιάννης Τσιμιτσέλης), ο Τζίμης (Νίκος Βουρλιώτης) και ο Κωστής (Ηλίας Μελέτης) θα βρεθούν στη Λάρισα όπου τα πράγματα ξεφεύγουν πραγματικά και τα αποτελέσματα είναι άκρως διασκεδαστικά!!

Vice

Είδος ταινίας: Δράμα

Ηθοποιοί: Christian Bale, Amy Adams, Steve Carell, Sam Rockwell, Jesse Plemons, Eddie Marsan, Alison Pill, SheaWhingham, Lily Rabe, Tyler Perry, Abigail Marlowe

Η κινηματογραφική βιογραφία του αμφιλεγόμενου Ντικ Τσένεϊ και ο καθοριστικός ρόλος του στην εμπόλεμη εξωτερική πολιτική της Αμερικής. Το VICE δείχνει κωμικά και γλαφυρά πώς ένας γραφειοκράτης από την Ουάσινγκτον ανελίχθηκε ήσυχα σε έναν από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο ως Αντιπρόεδρος του Τζορτζ Μπους σε μια περίοδο που στιγματίστηκε από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ σε Ιράκ και Αφγανιστάν. Ο Ντικ Τσένεϊ αναδιαμόρφωσε την Αμερική και τον κόσμο με τρόπους που εξακολουθούν να επηρεάζουν τις εξελίξεις μέχρι και σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like