Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Ταινίες για όλα τα γούστα κι αυτήν την εβδομάδα στα Village, με την κυκλοφορία ενός κοινωνικού δράματος, μίας δραματικής κομεντί, μίας δραματικής περιπέτειας και μίας κωμικής περιπέτειας. Για εμάς, ξεχώρισε η Αρχή της Ισότητας με τη Felicity Jones στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Η Αρχή της Ισότητας (On the Basis of Sex)

Είδος ταινίας: Κοινωνικό Δράμα

Ηθοποιοί: Felicity Jones, Armie Hammer, Justin Theroux, Sam Waterston, Kathy Bates

Η πραγματική ιστορία της Ruth Bader Ginsburg, μιας αγωνίστριας δικηγόρου και νέας μητέρας που αντιμετώπισε πολλές αντιξοότητες αλλά και μια σειρά από εμπόδια στον αγώνα της για ίσα δικαιώματα μεταξύ ανδρών και γυναικών. Η Ρουθ αναλαμβάνει μια επαναστατική φορολογική υπόθεση μαζί με τον σύζυγό της δικηγόρο Martin Ginsburg, με την ελπίδα ότι θα αλλάξει ο τρόπος που τα δικαστήρια αντιμετωπίζουν τις σεξουαλικές διακρίσεις και η καριέρα της θα αλλάξει τελείως πορεία.

Η Θετική Πλευρά της Ζωής (The Upside)

Είδος ταινίας: Δραματική Κομεντί

Ηθοποιοί: Kevin Hart, Bryan Cranston, Nicole Kidman

Ένας τετραπληγικός δισεκατομμυριούχος προσλαμβάνει για βοηθό του έναν πρώην κατάδικο που είναι ελεύθερος υπό όρους και μια ιδιαίτερη σχέση αρχίζει να αναπτύσσεται.

Flashback (Backtrace)

Είδος ταινίας: Δραματική Περιπέτεια

Ηθοποιοί: Sylvester Stallone, Meadow Williams, Matthew Modine, Ryan Guzman, Christopher McDonald

Μία ληστεία πάει στραβά και τα θύματα είναι πολλά. Ο μόνος επιζών ληστής (Μάθιου Μοντίν) παθαίνει αμνησία και δεν θυμάται πού έκρυψε 500.000 δολάρια. Όταν μία μυστηριώδης ομάδα τον βγάζει από το νοσοκομείο για να βρει τα λεφτά, του χορηγεί ένα πειραματικό φάρμακο που στέλνει το μυαλό του σε άλλες εποχές, αποκαλύπτοντας κρυμμένα μυστικά. Όσο ο αστυνομικός (Σιλβέστερ Σταλόνε) βρίσκεται στα ίχνη του, ο ληστής παλεύει να θυμηθεί πριν ένας ξεχασμένος εχθρός τον ανακαλύψει και τον προλάβει.

Σέρλοκ Χολμς & Δρ Γουάτσον (Holmes & Watson)

Είδος ταινίας: Κωμική Περιπέτεια

Ηθοποιοί: Will Ferrell, Ralph Fiennes, John C. Reilly, Kelly Macdonald

Το περίφημο κωμικό ντουέτο των “Step Brothers” επιστρέφει στους ρόλους του πασίγνωστου δίδυμου της κλασικής αστυνομικής λογοτεχνίας. Ο Will Ferrell είναι ο Holmes και ο John C. Reilly είναι ο πιστός βοηθός του Watson σε μία ανατρεπτικά αστεία εκδοχή των ηρώων του Arthur Conan Doyle.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like