Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Επιτέλους, η ώρα έφτασε και η Captain Marvel – Brie Larson βρίσκεται επιτέλους στις κινηματογραφικές αίθουσες. Μαζί κυκλοφορεί και η παράσταση της Royal Opera House “La Traviata”.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Captain Marvel / Και σε 3D / Και σε Dolby Atmos

Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας

Ηθοποιοί: Brie Larson, Gemma Chan, Ben Mendelsohn, Samuel L. Jackson, Lee Pace, Jude Law, Djimon Hounsou

Η ταινία ακολουθεί την Carol Danvers, τη στιγμή που γίνεται μια από τις δυναμικές ηρωίδες του σύμπαντος, όταν ο πλανήτης Γη βρίσκεται ανάμεσα σε μια διαγαλαξιακή μάχη μεταξύ δυο εξωγήινων φυλών. Τοποθετημένο στη δεκαετία του 1990, η «Captain Marvel» είναι μια ολοκαίνουργια περιπέτεια από μια περίοδο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά μέχρι τώρα.

Royal Opera House: La Traviata

Είδος ταινίας: Παράσταση

Verdi’s La traviata στα Village Cinemas με τον Placido Domingo! Ένα star cast, με επικεφαλής τον Placido Domingo, έρχεται στα Village Cinemas σε μία Όπερα με τις πλέον εμπνευσμένες άριες του Giuseppe Verdi να ντύνουν την τραγική ερωτική ιστορία της Violetta (Ermonela Jaho) με τον Alfredo Germont (Charles Castronovo). Διευθύνει ο Antonello Manacorda. Ένα σπουδαίο έργο Όπερας, στο πλαίσιο της συνεργασίας των Village Cinemas με την Royal Opera House, στην καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα www.villagecinemas.gr/.

You may also like