Οι 7 καλύτερες ενυδατικές για να εφαρμόσετε πριν το μακιγιάζ

Ξοδεύουμε τα χρήματά μας στα καλύτερα foundations, στις πούδρες και στα ρουζ της αγοράς, σε μια προσπάθεια να επιτύχουμε άψογο μακιγιάζ, αλλά συχνά παραβλέπουμε το σημαντικότερο κομμάτι της ρουτίνας ομορφιάς μας, που δεν είναι άλλο από την προετοιμασία (AKA το skincare μας). Αλλά μπορεί να αποδειχθεί πραγματικά δύσκολο να αποκτήσουμε την τέλεια εφαρμογή του foundation όταν το πρόσωπό μας είναι ξηρό ή λιπαρό. Το πραγματικό μυστικό για καλύτερο μακιγιάζ είναι λείο και καλά ενυδατωμένο δέρμα. Και εκεί ακριβώς έρχονται οι ενυδατικές κρέμες. Ανάλογα με το προϊόν, μια ελαφριά ενυδάτωση μπορεί να συμβάλει στην τελειοποίηση της υφής του δέρματος, να το ενυδατώσει ακόμη και να το μαλακώσει, ειδικά αν έχετε λιπαρό δέρμα.

1. Η ενυδατική κρέμα προσώπου Effaclar Mat, προσφέρει ματ αποτέλεσμα. Μειώνει την παραγωγή σμήγματος και τους πόρους. Κατάλληλο για τη λιπαρή και την ευαίσθητη επιδερμίδα. Μη λιπαρή υφή (oil-free). Ματ αποτέλεσμα που διαρκεί από την πρώτη εφαρμογή. Δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα. Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο. Χάρη στη νέα σύνθεσή του, δρα στην πηγή της παραγωγής σμήγματος για διπλή αποτελεσματικότητα κατά της γυαλάδας και των διεσταλμένων πόρων.

2. Η CeraVe Facial Moisturising Lotion με UV προστασία, SPF25, για κανονικό έως ξηρό δέρμα. Ενυδατώνει όλη την ημέρα και βοηθά στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού. Με 3 απαραίτητα ceramides, νιασιναμίδη & υαλουρονικό οξύ. Έχει δημιουργηθεί μαζί με δερματολόγους, ενυδατώνει όλη την ημέρα και παρέχει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, βοηθώντας παράλληλα στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού. Αυτή η ελαφριά, μη λιπαρή κρέμα προσώπου, παρέχει όλη την ημέρα ενυδάτωση, μετά από μία μόνο χρήση.

3. Η φροντίδα προσώπου Aqualia Thermal Gel Cream, με υφή κρέμας-gel αναπληρώνει την ενυδάτωση στην ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα. Χαρίζει εντατική ενυδάτωση χρησιμοποιώντας 97% συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως το Υαλουρονικό οξύ, το ενδυναμωτικό Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy και το φυτικό σάκχαρο μανόζη. Η επιδερμίδα αποκτά άμεσα ενυδάτωση, φρεσκάδα και άνεση, ενώ παραμένει ενυδατωμένη μέχρι και 48 ώρες, ακόμα και κάτω από διαφορετικές κλιματικές συνθήκες, stress ή ρύπανση. Εμπλουτισμένη με ιαματικό μεταλλικό νερό της Vichy που ενισχύει και προστατεύει την επιδερμίδα.

4. H Ultra Facial Moisturizer με Spf 30 είναι μία ενυδατική κρέμα με ελαφριά υφή, που προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση  και παράλληλα προστασία από τον ήλιο. Απορροφάται στη στιγμή, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη ενώ ταυτόχρονα την θωρακίζει απέναντι στη βλαβερή δράση της ηλιακής ακτινοβολίας και την πρόωρη γήρανση. Ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας.

5. Το Αquasource Gel Moisturizer 50ml προσφέρει αναζωογονητική ενυδάτωση, κάνοντας καθημερινά την επιδερμίδα να μεταμορφώνεται. Περιέχει αναζωογονητικό Life Plankto Water που ενεργοποιεί ξανά την παραγωγή εκατομμυρίων κυττάρων και εκχύλισμα «Aura Leaf», θεραπευτικό φυτό του νερού που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα.

6. Ενυδατικό balm που βοηθάει την επιδερμίδα να διατηρήσει λάμψη και ενυδάτωση για 24 ώρες! Χρησιμοποιείται και ως βάση για μακιγιάζ. Ύστερα από 4 βδομάδες χρήσης, η ποιότητα του δέρματος βελτιώνεται αισθητά!

7. Η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη, λεία και αναπληρωμένη με το Top Secrets Μoisturising Prep Lotion. Πιο σταθερό μακιγιάζ και μεγαλύτερη διάρκεια. Είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει και παρέχει όλη την άνεση κάτω από το μακιγιάζ. Το εκχύλισμα φύλλων καρυδιάς καταπολεμά τη ρύπανση και εμποδίζει την οξείδωση. Ενυδατώνει μέχρι και 24 ώρες και αναζωογονεί, βοηθώντας να μαλακώσει και να εξομαλυνθεί η υφή της επιδερμίδας. Παρέχει φυσική λάμψη και συμβάλλει στην αναζωογόνηση.

You may also like