Ο δικός μας Δεκέμβρης έχει ζεστές ματιές και cozy chic στυλ!

Δεκέμβρης… ο πρώτος αμιγώς χειμερινός μήνας και ο μήνας που σκεφτόμαστε πώς θα περάσουμε τις γιορτές αλλά και τι θέλουμε να αλλάξουμε τη χρονιά που μας έρχεται. Μέχρι τις γιορτές οι υποχρεώσεις μας “τρέχουν” (κι ενίοτε “τρέχουν” κι εμάς!), αλλά δε χάνουμε το χαμόγελό μας. Φοράμε το καλύτερο χαμόγελό μας (ακόμη κι αν χρειάζεται να κρυφτεί πίσω από τη μάσκα, να ξέρετε το μαρτυρούν τα μάτια μας!) και ντυνόμαστε ζεστά και βεβαίως… με στυλ!

               Έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία στα officeπαντελόνια. Όσο πρακτικά είναι για το γραφείο, άλλο τόσο στυλάτα είναι ακόμη και μετά το οκτάωρό μας! Στη συλλογή του Massimo Dutti εντοπίσαμε αυτό το μάλλινο (κι άκρως χουχουλιάρικο) παντελόνι με εφέ καρό σε τόνους χρυσού και καστανού και το συνδυάζουμε με ένα μωβ παστέλ πουλόβερ με ένα διακριτικό cut στο πλάι!

               Τα μπατζάκια αυτού του παντελονιού είναι ιδανικά για παπούτσια που… την έχουν την τσαχπινιά τους! Αυτά τα μποτίνια SaintLaurentμε το κορδονάκι στο coup de pied είναι αυτό που χρειαζόμαστε – plus το kitten heel τους είναι ό,τι πρέπει για μία μέρα που θέλουμε να συνδυάσουμε το τερπνό μετά του ωφελίμου! Πού θα τα βρούμε; Στο κοντινότερο κατάστημα Καλογήρου!Κι εκεί θα βρούμε κι αυτή τη γλυκύτατη bucket τσαντούλα Themoirè σε απαλό λευκό τόνο για να φωτίσει ένα κάπως σκουρόχρωμο look.

               What if the sun isn’t shining? We ARE!

               Ακριβώς! Τι κι αν ο καιρός έχει “τις μαύρες του”; Προσθέτουμε λίγη λάμψη με τα πανέμορφα κοσμήματα από την αγαπημένη μας Κατερίνα Καμίση και το 2k10. Με βάση το απλό ζιβάγκο, κάνουμε τολμηρή αντίθεση με τα Bling blig κοσμήματα και κάνουμε το twist.

               Βεβαίως, το χειμώνα είναι βασικό να επενδύουμε σε ένα ζεστό πανωφόρι που θα ταιριάζει σχεδόν με κάθε περίσταση. Στο Massimo Dutti υπάρχει μία πληθώρα επιλογών σε puffer jackets και μπουφάν κι αυτό το μακρύ μαύρο μπουφάν τύπου παλτό με τη ζώνη συνδυάζει άψογα ζεστασιά και στυλ!

               Τέλος, στο φινάλε μίας έντονης μέρας, δεν ξεχνάμε να παρέχουμε στην επιδερμίδα μας τη φροντίδα που της αξίζει. Η εταιρεία Tzimas Cosmetics αφουγκράζεται αυτήν την ανάγκη και μας παρουσιάζει την κρέμα νυκτός Beauty Sleep. Το όνομά της μαρτυρά την ισχυρή της δράση καθώς πριν κοιμηθούμε παρέχει προστασία από το blue light των οθονών και, ενώ κοιμόμαστε, γίνεται σύσφιξη και λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων ώστε το πρωί η επιδερμίδα να είναι λαμπερή και ξεκούραστη.

               Και φυσικά, για να ενισχύσουμε τα αποτελέσματα, η κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με τις Σταγόνες Ομορφιάς της εταιρείας. Ψεκάζουμε λίγη ποσότητα σε καθαρό πρόσωπο και ντεκολτέ κι απλώνουμε με απαλές κινήσεις χρησιμοποιώντας τα ακροδάχτυλα. Έπειτα αναλαμβάνει η Beauty Sleep!

Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, μην ξεχνάτε: #staysafe, #stayhealthy, #staypositive!

Cheers!

Featured image: unsplash.com/@freestocks

You may also like