Ο καλός μήνας φαίνεται… κι από το στυλ!

Καλό μήνα να έχουμε, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Επίσημα πια είμαστε στην καρδιά του χειμώνα! Μπορεί οι νέες εξελίξεις με τη διασπορά του κορωνοϊού να μας κάνει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί, όμως μπορούμε και πάλι να κάνουμε τη μέρα μας ξεχωριστή. Πάμε λοιπόν στην ντουλάπα μας για να ξεκινήσουμε!

Λατρεύω τις A-Line φούστες γιατί εκτός της κομψότητάς τους, προσδίδουν και μία πρακτικότητα για κάθε στυλ! Η δική μας πρόταση έρχεται από τη συλλογή του Zara και τη συνδυάζουμε με αυτήν την πανέμορφη μπλούζα με το εφέ μαντιλιού και τα κουμπάκια στο πίσω τμήμα!

Θα συμφωνήσουμε πως το σουέντ στα παπούτσια είναι το “κόκκινο χαλί” που υποδέχεται τα χειμερινά στυλ. Έτσι πώς να του αρνηθούμε να ενταχθεί στην γκαρνταρόμπα μας; Ειδικά αν μιλάμε για αυτές τις πανέμορφες μπότες από τον Καλογήρου, που μάλιστα το πράσινο χρώμα τους θα δώσει έναν ακόμη πιο ιδιαίτερο τόνο στο outfit μας!

Δεν αρνούμαστε πως οι ογκώδεις τσάντες είναι κάτι παραπάνω από πρακτικές…Καθώς μπορούν να χωρέσουν άνετα ό,τι χρειαστούμε για τις γεμάτες μέρες μας. Κάποιες φορές όμως δε λέμε όχι και στο “less is more” !Γι’ αυτό και μας έχει γοητεύσει αυτή η By Far κροκό τσάντα από τη συλλογή του Καλογήρου!

Όσο γιατις χαμηλές θερμοκρασίες; Τα aviator jackets κάνουν την επανεμφάνισή τους κι απογειώνουν τα looks μας! Όχι μόνο για το ιδιαίτερο design τους, αλλά επειδή η εξίσωση “ζέστη+style” είναι πάντα κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη!

Winters’s bling, is more than a fling!

Ας δώσουμε λίγη λάμψη στην εμφάνισή μας με τη βοήθεια της αγαπημένης μας Iosifina! Το εφέ του μαντιλιού στη μπλούζα αρκεί ως αξεσουάρ στο λαιμό. Όμως γιατί να μην το συνδυάσουμε με τα σκουλαρίκια -κρίκους Daria αλλά κι ένα σετ βραχιολιών με κύριο υλικό το μαργαριτάρι;

Όσο για το μακιγιάζ μας; H MAC λανσάρει την πρώτη της συλλογή μακιγιάζ σε συνεργασία με την Παγκόσμια Πρέσβειρά της, Lisa των Blackpink (Lisa Manobal). Η απόλυτη ενσάρκωση της εκλεπτυσμένης ομορφιάς και του πάθους της Lisa για το μακιγιάζ, είναι η συλλογή MAC x L που δίνει στους θαυμαστές της την ευκαιρία να μιμηθούν το είδωλό τους…Με μια γκάμα προϊόντων που δημιούργησε και επιμελήθηκε η ίδια. Η συλλογή περιέχει νέες αποχρώσεις και αγαπημένες συνθέσεις. Είναι αυτές που επιτρέπουν τόσο τη δημιουργία ενός cool, off-duty καθημερινού μακιγιάζ, όσο και ενός λαμπερού look για τη σκηνή.

Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, μην ξεχνάτε: #staysafe, #stayhealthy, #staypositive!

Cheers!

Featured image: unsplash.com/@freestocks

You may also like