Ο Νοέμβριος είναι για ζεστά χαμόγελα με… στυλ!

Διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα του Νοέμβρη και, ΟΚ, ομολογώ πως λίγο ζηλεύω που στην Ελλάδα ακόμη δεν έχει μπει ο χειμώνας “με φόρα”! Βεβαίως αυτό δε σημαίνει πως δε φροντίζουμε να ντυνόμαστε ζεστά καθώς κάπως έτσι πολλοί την “πατάμε” και μετά κρυολογούμε! Γι’ αυτό κι ετοιμαζόμαστε σωστά για μία ακόμη γεμάτη μέρα! Φοράμε, λοιπόν το πιο ζεστό μας χαμόγελο και το μοναδικό μας στυλ!

               Ποιος είπε πως τα χειμερινά ρούχα πρέπει να περιορίζονται στο black ‘n’white; Είμαστε γυναίκες με ζωντάνια κι αυτό θέλουμε να αντανακλάται και στις εμφανίσεις μας! Οπότε λογικό να ερωτευτούμε αυτό το παντελόνι από τη νέα συλλογή του Zara με το επιβλητικό του αντρικό κόψιμο… Αλλά και την εντυπωσιακή του μωβ απόχρωση! Το look μπορεί άνετα να γίνει ακόμη πιο θηλυκό με αυτήν την σατινέ μπλούζα με το φιόγκο και μία ζακέτα σε navy blue ώστε να δημιουργηθούν chic χρωματικές αντιθέσεις.         

            Τα νέα σχέδια που θα βρούμε στη συλλογή του Καλογήρου θα μας βάλουν σε δίλημμα! Αλλά νομίζω πως αυτές οι suede γόβες αναδεικνύονται εύκολα νικήτριες για την εμφάνιση της εβδομάδας!

Accessories make our day…

               Καθώς έχουμε βάλει ήδη ένα εντυπωσιακό χρώμα στο outfitμας χρειαζόμαστε κάτι που θα απαλύνει κάπως την ένταση του μωβ. Αυτή η λευκή cross body τσάντα της DKNYπου μας περιμένει στα καταστήματα Καλογήρου μας βοηθάει να ισορροπήσουμε το lookμας.

               Αν είστε fansτων κολιέ μπορεί να σκέφτεστε πως ο φιόγκος της μπλούζας σας περιορίζει από το να φορέσετε τα αγαπημένα σας αξεσουάρ. Όμως πάντα υπάρχει λύση, ειδικά με σύμμαχο το αγαπημένο μας Treasure Box by Annita! Η νέα συλλογή Cocktail Drops είναι η ιδανική προσθήκη στα χειμερινά μας looks για κάθε περίσταση. Εμείς ξεχωρίζουμε τα Very Berry Cosmo σκουλαρίκια με αμέθυστο ώστε να διατηρήσουμε την ένταση του μωβ στην εμφάνισή μας! Και φυσικά, το δαχτυλίδι Crownαλλά και το σετ δαχτυλιδιών Full moon (που φοριέται είτε stacked είτε χωριστά) ολοκληρώνουν την εμφάνισή μας σε επίπεδο αξεσουάρ!

      

               Καθώς, όμως, ο καιρός είναι άστατος, προσέχουμε για να έχουμε! Κι αυτό το καμηλό μάλλινο παλτό σε ανδρική γραμμή από τα Zaraνομίζω ως θα γίνει η νέα μας αγάπη για τις μέρες του χειμώνα που έρχονται!

           Αλλά δεν ξεχνάμε και την προσωπική μας φροντίδα…

               Στο τέλος της ημέρας μας, η περιποίηση της επιδερμίδας μας πρέπει να γίνεται πλέον με κινήσεις “muscle memory” –δηλαδή κάθε στάδιό της πρέπει να γίνεται αυτόματα. Αφότου έχουμε αφαιρέσει το μακιγιάζ μας κι έχουμε καθαρίσει το πρόσωπό μας αναλαμβάνει δράση το Energizing Priming Concentrate της Nuxe. Χάρη στην αντιοξειδωτική δράση του γιασεμιού και της βιταμίνης C, αυτή η primer lotion ανανεώνει την επιδερμίδα αυξάνοντας τα οφέλη των υπόλοιπων προϊόντων μας, γι’ αυτό και πρέπει να ενταχθεί στη ρουτίνα μας πρωί και βράδυ. Εφαρμόζεται με απαλές ταμποναριστές κινήσεις με τα ακροδάχτυλά μας και τα υπόλοιπα… τα αναλαμβάνει η Nuxe!

               Η priming lotion μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά και με το Night Recovery Oil Balm του brand. Με ανάλογη σύνθεση με γιασεμί, αυτό το night balm βοηθά την επιδερμίδα να αναρρώσει στη διάρκεια της νύχτας από όσα την επιβαρύνουν μέσα στη μέρα, όπως το άγχος αλλά και η ατμοσφαιρική ρύπανση. Παράλληλα, η προσθήκη ελαίων Macadamiaπροσφέρει στην επιδερμίδα απαλότητα χωρίς ωστόσο να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Το πρωί η επιδερμίδα είναι εμφανώς πιο ξεκούραστη κι έτοιμη για νέες προκλήσεις!

    

               Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, μην ξεχνάτε: #staysafe, #stayhealthy, #staypositive!

               Cheers!

Featured image: unsplash.com/@tamarabellis

You may also like