Ο σωστός καθαρισμός, στο… αφρόλουτρο φαίνεται!

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, και τα καθημερινά ντους, αυξάνονται για πολλούς στα δύο ή και στα τρία την ημέρα, προκειμένου να νιώθουμε πάντα φρέσκοι και καθαροί. Ειδικά εμείς τα παιδιά του κέντρου, λατρεύουμε το νερό, και δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα, η είσοδός μας στο σπίτι, να μην συνδυαστεί με ένα ντους. Οι περισσότεροι από εμάς, αυτό που θέλουμε από το αφρόλουτρό μας, είναι αποτελεσματικός καθαρισμός, σε συνδυασμό με αίσθηση ενυδάτωσης και απαλότητας που διαρκεί. Εάν, μέσα σε όλα αυτά, λάβουμε υπόψη μας, πως το 59% των γυναικών, δηλώνει πως το δέρμα τους είναι από ευαίσθητο έως πολύ ευαίσθητο, είναι πολύ σημαντικό, το αφρόλουτρο να σέβεται την επιδερμίδα μας.

Το καινούργιο Noxzema Shea Cream Nutrition, ήρθε, ως απάντηση σε όλα αυτά τα ζητούμενα για φροντίδα, αίσθηση ενυδάτωσης και θρέψη για την ξηρή επιδερμίδα. Η πλούσια κρέμα και το Shea Butter, που περιέχει, γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες, προσφέρει αίσθηση ενυδάτωσης, ενώ ταυτόχρονα αφήνει την επιδερμίδα απαλή και βελούδινη, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Ποια δεν θέλει απαλό δέρμα; Όλες μας θέλουμε να έχουν υγιές και περιποιημένο δέρμα, και είναι πιο εύκολο να γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας αν βρούμε ένα ενυδατικό αφρόλουτρο. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να είμαστε σίγουρες ότι περιποιούμαστε το δέρμα μας από την αρχή της ημέρας. Και στην Dove, ξέρουν πώς μπορούμε να το πετύχουμε αυτό: με το Αφρόλουτρο Dove Nourishing Secrets.

Με το Glowing Ritual, εμπνευσμένο από τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών της Ιαπωνίας, με εκχύλισμα άνθους λωτού και γάλα ρυζιού, αποκαλύπτει το μυστικό για λαμπερή και μεταξένια επιδερμίδα. Ενώ το Invigorating Ritual, καταφθάνει από την κεντρική Αμερική, περιέχοντας αβοκάντο και καλέντουλα, γνωστή από την αρχαιότητα για τις επανορθωτικές της ιδιότητες.

You may also like