Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 8 Ιουνίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Ελπίζω να μη σας αποκαρδιώνουν κάτι συννεφάκια που ενίοτε εμφανίζονται στον ουρανό μας! Η αλήθεια είναι πως αύριο θα μας κάνει κάτι κολπάκια ο καιρός, αλλά δεν υπάρχει λόγος να απογοητευόμαστε! Το καλοκαίρι είναι εδώ και θα το τιμήσουμε! Ας δούμε πρώτα τις ακριβείς συνθήκες που θα επικρατήσουν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Με μικρή πιθανότητα βροχής αναμένεται να ξεκινήσει η μέρα στην Αθήνα, με αυτό το καλοκαιρινό “ντους” να δίνει τη θέση του σε λιακάδα κατά τις απογευματινές ώρες. Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν υψηλές και θα κυμανθούν μεταξύ 23°C και 31°C κι οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μεταβλητοί εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Όταν αναφερόμαστε στα shorts, δεν είναι απαραίτητο να έχουμε σα δεδομένο ένα εξαιρετικά κοντό παντελονάκι που μπορεί να μας δεσμεύσει, κατά κάποιον τρόπο. Μάλιστα, μπορούμε να βρούμε shorts σε μήκος ελάχιστα πιο κοντά από βερμούδα και  είναι κομψά κι ουχί προκλητικά! Αν εσείς επιλέξετε το παντελονάκι σας σε ουδέτερο χρώμα, τότε προτιμήστε ένα top σε έντονη απόχρωση και σας συστήνω ανεπιφύλακτα κάτι σε πράσινο, άλλωστε η Pantone το λανσάρει σα χρώμα του καλοκαιριού για το 2017! Συνδυάστε το look με τις αγαπημένες σας εσπαντρίγιες (τις οποίες φέτος μπορείτε να τις εξελίξετε επενδύοντας σε ένα ζευγάρι με κεντήματα) και μία τσάντα ώμου που να ανταποκρίνεται στα χρωματικά μοτίβα που επιλέξατε. Ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια, ένα φαρδύ βραχιόλι κι ένα επίσης φαρδύ δαχτυλίδι είναι τα κοσμήματα που θα προσθέσουν λάμψη στην εμφάνισή σας!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Νεφώσεις αναμένονται στη συμπρωτεύουσα, με τις θερμοκρασίες (ευτυχώς!) να μην μειώνονται – τέτοιο διπλό χτύπημα Ιούνη μήνα παραπάει, δε νομίζετε; – και να κυμαίνονται μεταξύ 21°C και 30°C. Παράλληλα, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Η φούστα με δαντελένιες λεπτομέρειες αναμένεται να κάνει θραύση φέτος το καλοκαίρι, ενώ ακόμη πιο ιδιαίτερη θα είναι μία midi επιλογή! Συνδυάστε τη με ένα top που δένει στο λαιμό (κίτρινο + λευκό = αγαπημένη καλοκαιρινή fashion εξίσωση!) και μοκασίνια σε μεταλλική απόχρωση και (ει δυνατόν) με χαμηλό τετραγωνισμένο τακουνάκι. Μία πολύχρωμη bucket τσάντα χειρός για τα προσωπικά σας είδη θα δώσει (ακόμη πιο) ανέμελο τύπο στο look, ενώ μπορείτε να αυξήσετε την καλοκαιρινή του διάθεση με σκουλαρίκια που έχουν για charms φρουτάκια εποχής κι ένα φαρδύ ξύλινο βραχιόλι. Αν τυχόν θέλετε να στολίσετε και το κεφαλάκι σας, ένα λεπτό head band παραμένει και φέτος μία αγαπημένη τάση!

Για το hairstyling σας προτιμήστε, εφόσον το μήκος των μαλλιών σας το επιτρέπει, ένα sleek χτένισμα με μερικές τούφες να πέφτουν… άναρχα!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like