Ο Andrew Garfield παίζει… ενάντια στο χρόνο

Υπό στις σκηνοθετικές οδηγίες του Lin – Manuel Miranda, όπως βλέπουμε και στο trailer.

Ο Lin – Manuel Miranda έχει αποδείξει πως μπορεί να μας εντυπωσιάσει με ό,τι αποφασίσει να καταπιαστεί. Άλλωστε πολλοί είδαμε την μαγνητοσκοπημένη παράσταση του “Hamilton” (όσοι δεν την είδατε, εκμεταλλευτείτε την πρώτη ευκαιρία που θα σας δοθεί!)… Ενώ τον λατρέψαμε στο ρόλο του καλόκαρδου Jack στο “Mary Poppins Returns”. Έτσι τώρα αποφάσισε να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον πήχη των προσδοκιών μας στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο ως σκηνοθέτης, μια που αποφασίζει να μας παρουσιάσει τη ζωή του Jonathan Larson, του δημιουργού του “Rent”.

               O Jonathan Larson ήταν ένας Αμερικανός σεναριογράφος αλλά και συνθέτης. Το musical “Rent” είναι το ορόσημο της καριέρας του. Ωστόσο, ποτέ δε μπόρεσε να δει την απήχηση του έργου του, καθώς πέθανε σε ηλικία μόλις 35 ετών… Μία μέρα πριν το “Rent” κάνει πρεμιέρα επί σκηνής. Ο Lin – Manuel Miranda ετοιμάζεται να αποτίσει το δικό του φόρο τιμής στον Larson με μία musical ταινία για το Netflix. Επιλέγει τον Garfield να ενσαρκώσει το δημιουργό που στη Νέα Υόρκη των ‘90s που προσπαθεί να υλοποιήσει τις φιλοδοξίες του.

               Αλλά ας πάρουμε και μία ιδέα από το project, τι λέτε;

               Στο πλευρό του Andrew Garfield στην προσπάθειά του να κατακτήσει τη δόξα θα δούμε μεταξύ άλλων την Alexandra Shopp, τη Vanessa Hudgens και τον Robin de Jesús.

               Αν λάβουμε υπ’ όψιν τα θαύματα που κάνει ο Lin–Manuel Miranda σε ό,τι αφορά το musical genre (μη γελιόμαστε, ο άνθρωπος είναι μουσική ευφυΐα!)… Τότε νομίζω πως αυτό που θα φτάσει στις οθόνες μας στις 19 Νοεμβρίου θα μας ενθουσιάσει!

               Πηγή: Empire

               Photo credits: IMDb

You may also like