Ο Rafael Nadal σε έναν ξεχωριστό αγώνα τένις στην Μαδρίτη

8_tommyxnadal_rafael nadal in madrid 2Η Tommy Hilfiger Group συνεχίζει να γιορτάζει την παγκόσμια συνεργασία ως brand ambassador με το είδωλο του τένις Rafael Nadal σε ένα pop-up γήπεδο τένις στη Μαδρίτη της Ισπανίας στο Palacio de Cibeles την 1η Δεκεμβρίου 2015. Ο 14 φορές νικητής του Grand Slam έπαιξε έναν γρήγορο εκρηκτικό αγώνα στο Galería de Cristal, στο εντυπωσιακό αίθριο του χώρου. Καλύπτοντας 2.400 τετραγωνικά μέτρα, το σημείο ορόσημο του χώρου έχει σκεπαστεί από ένα γυάλινο θόλο στην οροφή φτιαγμένο με περισσότερα από 2.000 τριγωνικά κομμάτια που είναι δομημένα σαν πλέγμα.

«Λατρεύω το πως αυτή η εκδήλωση έφερε κοντά την μόδα και την άθληση με το χαρακτηριστικό twist του Tommy. Ήταν ο τέλειος τρόπος να γιορτάσω την συνεργασία μου με την Tommy Hilfiger στην ιδιαίτερη πατρίδα μου» δήλωσε ο Rafael Nadal.

Ο Rafael Nadal ήρθε αντιμέτωπος σε αρκετούς αγωνιστικούς γύρους τένις με τα Ισπανικά μοντέλα Andrés Velencoso, Juan Betancourt, Malena Costa και Cristina Tosio. Ο Andrés Velencoso και ο Juan Betancourt φόρεσαν κοστούμια από την συλλογή Fall 2015 Tommy Hilfiger Tailored, ενώ η Malena Costa και η Cristina Tosio φόρεσαν looks από την Spring 2016 Hilfiger Collection. Ο Nadal φόρεσε ένα κοστούμι από την συλλεκτική συλλογή THFLEX Rafael Nadal Edition, η οποία συνδυάζει την ενδυματολογική προσέγγιση του κοστουμιού με υφάσματα υψηλής απόδοσης για μοντέρνα κίνηση. Η limited-edition συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger σε παγκόσμιο επίπεδο από τις αρχές Ιανουαρίου του 2016. Η νέα underwear συλλογή και το άρωμα βρίσκεται ήδη στα καταστήματα.
4_arturo valls rafael nadal malena costa juan betancourt cristina tosio andres velencoso

Όπως έγινε αντίστοιχα και στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Γερμανία, κάθε φορά που μια ομάδα έπαιρνε πόντο οι αντίπαλοι έβγαζαν ένα κομμάτι από τα ρούχα τους, ώσπου στο τέλος αποκάλυψαν τα νέα σχέδια εσωρούχων για άντρες και γυναίκες της Tommy Hilfiger. Τα δίδυμα μοντέλα Juan και César Hortoneda διασκέδασαν το κοινό πριν τον αγώνα ενώ ο παρουσιαστής και κωμικός Arturo Valls ήταν ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης από την θέση του διαιτητή του αγώνα, του οποίου νικητής αναδείχτηκε ο Rafael Nadal.

Η συλλογή underwear της Tommy Hilfiger ανανεώνει το κλασικό στυλ με νέα εφαρμογή, βελτιωμένα υφάσματα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι καινοτομίες στο σχεδιασμό, που περιλαμβάνουν μια τεχνολογία ελαστικότητας τεσσάρων σημείων, συνδυάζονται με τα καλύτερα υφάσματα για ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα, με αντοχή και συνέπεια για καθημερινή άνεση.
48036270.cached

Η συλλογή Tommy Hilfiger Tailored αναδεικνύει την κομψή σιλουέτα, τον μοντέρνο σχεδιασμό και την πλούσια υφή ενώ το άρωμα TH BOLD γιορτάζει το πνεύμα αποφασιστικότητας και έχει δημιουργηθεί για το σύγχρονο άνθρωπο που ζει έντονα, με ανταγωνιστικό χαρακτήρα και αβίαστη αυτοπεποίθηση.

6_carla nieto rafael nadal andrea del rio 7_rafael nadaljuan lamuno

 

 

 

 

 

 

 

 

Μαζί με τον Tommy Hilfiger και τον Rafael Nadal παρέστησαν και ηθοποιοί, μοντέλα, VIPs και fashion influencers συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών Carla Nieto, Andrea del Rio, Jose Lamuño, Tamar Novas, Katia Klein, Ricard Sales, του διευθυντή του Εθνικού Μπαλέτου Ισπανίας Antonio Najarro, και του μοντέλου Miguel Angel Herrera.

 

You may also like