Ο Ryan Coogler αναλαμβάνει το sequel του “Black Panther”

Μπορεί στο φινάλε του “Avengers: Infinity War να μείναμε άφωνοι με την κατάληξη του T’Challa/Black Panther (Chadwick Boseman), όμως η είδηση πως ο Βασιλιάς της Wakanda δεν είπε την τελευταία του λέξη δεν είναι “μπαγιάτικη”. Αυτό, όμως, που είναι ακόμη πιο ελπιδοφόρο αναφορικά με το τι θα δούμε σε αυτήν είναι η επιστροφή του Ryan Coogler ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης .

Σίγουρα μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας του “Μαύρου Πάνθηρα το Φεβρουάριο ανήκει δικαιωματικά στον Coogler, επομένως είναι (τουλάχιστον) ανακουφιστικό πως επίσημα πια θα αναλάβει το sequel του δημοφιλούς υπερήρωα. Τώρα σε ό,τι έχει σχέση με την παραγωγή, το αρχικό “πλάνο” είναι πως το σενάριο θα είναι έτοιμο από τον Coogler μέσα στο 2019 ώστε η παραγωγή να ξεκινήσει στα τέλη εκείνης της χρονιάς (ή έστω αρχές του 2020) με στόχο τη διανομή στις αίθουσες το 2021.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να επηρεάσουν κατά πολύ το σενάριο του Ryan Coogler οι εξελίξεις που αναμένονται στην επερχόμενη (άτιτλη ακόμη) ταινία των Εκδικητών. Η λογική λέει πως το sequel δεν πρόκειται να αφηγηθεί την περίοδο της απουσίας του T’Challa και την ανάληψη της ηγεσίας από τη Shuri (Letitia Wright) – άλλωστε πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως η ευφυής αδερφή του γλίτωσε από το finger snap του Thanos. Από την άλλη, όμως, με γνώμονα πως το timeline των ταινιών του Marvel Cinematic Universe δε συμβαδίζει με την περίοδο προβολής τους, όλα είναι πιθανά.

Για την ώρα, πάντως ο σκηνοθέτης είναι ήδη απασχολημένος με το “Creed II” που θα καταφθάσει στις ελληνικές αίθουσες τέλη Νοεμβρίου, ενώ έχει αναλάβει και την παραγωγή του “Space Jam 2” (τώρα αυτό το τελευταίο χρειαζόταν; Anyway…!).

Και βέβαια, μέχρι τότε περιμένουμε να μάθουμε τι θα απογίνουν οι Εκδικητές, καθώς οι αδερφοί Russo όπως και συντελεστές όπως ο Chris Evans ανακοίνωσαν πως τα γυρίσματα του “Avengers 4” ολοκληρώθηκαν.

                (Μπαρμπα-Στρουμφ, έχουμε πολύ ακόμη για τον Απρίλιο;;;;)

You may also like