Πες την αλήθεια, @youdidnoteatthat !

You-Did-Not-Eat-ThatΟ νέος πιο hot λογαριασμός στο Instagram είναι ένας και λέγεται @youdidnoteatthat. Η ονομασία είναι αρκετή για να τραβήξει την προσοχή, αλλά αυτό που δεν περιμένει κανείς είναι το γέλιο που θα του προκαλέσουν οι αναρτήσεις. Περί τίνος πρόκειται;

Ο λογαριασμός @youdidnoteatthat αποτελεί έμπνευση μιας γυναίκας που εργάζεται εδώ και χρόνια στον τομέα της μόδας στην Αμερική, η οποία όμως εξακολουθεί να παραμένει ανώνυμη. Η δουλειά της όπως έχει δηλώσει της επέβαλλε, λίγο ή πολύ, να παρακολουθεί τους λογαριασμούς Instagram και τα blogs των διάσημων πλέον, χαμογελαστών και πολύ, πολύ αδύνατων fashion bloggers ανά τον κόσμο. Αυτό την έκανε να παρατηρήσει κάποια κλισέ που επικρατούν στα fashion blogs και στην μπλογκοσφαίρα γενικότερα, ανάμεσα στα οποία και οι συχνές φωτογραφίες των κοριτσιών με λαχταριστά παγωτά, χρωματιστά cupcakes, donuts (αυτά φαίνεται να είναι η τελευταία λέξη του trend παγκοσμίως), ακόμη και junk food.

Μπορεί λοιπόν η εμπνεύστρια του @youdidnoteatthat, να μπορούσε να ανεχθεί μόλις και μετά βίας το τρίπτυχο τουλίπες – επώνυμα γυαλιά ηλίου – κρουασάν, αλλά όταν έβλεπε την Chiara Ferragni να φωτογραφίζεται με το στόμα ανοιχτό μπροστά σε τεράστια cheeseburger δεν άντεξε άλλο. “Φτάνει με την κοροϊδία, όλοι ξέρουμε ότι δεν το έφαγες αυτό, αλλιώς δεν θα διατηρούσες αυτά τα κιλά” , αναφώνησε και αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Άνοιξε λοιπόν έναν λογαριασμό στο Instagram στον οποίο αναδημοσιεύει τις περίφημες φωτογραφίες κραιπάλης με καυστικά σχόλια, άκρως απολαυστικά για όσους την ακολουθούν.

you did not eat that4

Πώς ανταποκρίνεται το κοινό; Όπως δηλώνει η ίδια στο nymag.com, κάθε φορά που ανεβάζει μια φωτογραφία είναι έτοιμη για εκρήξεις θυμού, αλλά μέχρι στιγμής το χειρότερο σχόλιο που της έχουν γράψει είναι ένα: «είμαι σίγουρη ότι αυτόν τον λογαριασμό τον έχει φτιάξει μια τετράπαχη». Πώς έχουν αντιδράσει αλήθεια τα skinny κορίτσια της μόδας; Οι bloggers έχουν ποικίλες αντιδράσεις, εξηγεί η δημιουργός. Μια φορά η @EliottWestVillage της απάντησε δεικτικά ότι «Ναι, το έφαγα αυτό και σκοτώνομαι στη γυμναστική για να μπορώ να το κάνω».

you did not eat that5

 

Η ανώνυμη κριτικός δηλώνει ότι δεν ενοχλήθηκε καθόλου, μια που πολλές bloggers το παίρνουν για αυτό που είναι, ένα απλό αστείο. Cool ήταν οι αντιδράσεις της Eva Chen, αλλά και της Emily Weiss. Είναι όλες λοιπόν τόσο άνετες; Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, όπως οι @Sincerely Jules που την έχει μπλοκάρει, αλλά και η Emily Schuman του γνωστού blog Cupcakes and Cashmere.

Μάλλον σε κάποιες περιπτώσεις το καλό γούστο στη μόδα δεν συνδυάζεται με το χιούμορ!

 

You may also like