“Ποιο είναι το καλύτερο δώρο;”: The X-Mas Edition

Οι προτάσεις μας για δώρα τόσο μοναδικά όσο αυτοί που αγαπάτε!

Έχουμε ήδη ξεκινήσει να ψάχνουμε πυρετωδώς για το δώρο που ταιριάζει απόλυτα στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Όλοι βέβαια γνωρίζουμε πως τα δώρα που μένουν για πάντα είναι εκείνα που έχουν επιλεχθεί με γνώμονα την αγάπη που τρέφει κάποιος για τους δικούς του ανθρώπους. Παρ’ όλα αυτά, σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε μία σιερά πορτάσεων σε περίπτωση που νιώθετε πως έχετε “μπλοκάρει” και δεν ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε!

               Για τους κυρίους της ζωής μας… μικρούς και μεγάλους!

               Πώς θα σας φαινόταν αν η σκέψη σας θα μπορούσε να αγκαλιάζει τον άντρα σας, το σύντροφό σας ή τον αδερφό σας… κυριολεκτικά; Γίνεται με τα μάλλινα πουλόβερ της χειμερινής συλλογής του Tommy Hilfiger!

               Ποιος είπε πως και τα αγόρια μας δε δικαιούνται περιποίηση ανάλογη με εκείνη που θέλουμε εμείς για τον εαυτό μας; Το gift set Happy For Him της Clinique αποτελείται από το ομώνυμο άρωμα και συνοδεύεται από το face scrub και το body & hair wash και χαρακτηρίζεται από το έντονο άρωμα εσπεριδοειδών. Θα εντείνει την (ήδη!) ακαταμάχητη παρουσία του κι εμείς… δε θα θέλουμε να αποχωριστούμε τη μυρωδιά του!

               Και για τα πιο… “Κακά Αγόρια” που τόσο εθιστικά μας είναι, το Bad Boy, το νέο άρωμα της Carolina Herrera, θα τους ταιριάξει “γάντι”! Πού θα το βρείτε; Φυσικά στα καταστήματα Sephora!

               Όσο για τους μικρούς μας κυνηγούς της περιπέτειας; Μπορούν να ζήσουν μοναδικές… Star Wars περιπέτειες με τις action figures της Hasbro που θα βρούνε στα καταστήματα Public! (Εγώ δεν είμαι αγοράκι, αλλά μπορώ να το βάλω κι αυτό στο γράμμα μου στον Άγιο Βασίλη!)

Hasbro / Public

               Για τις κυρίες και τις… δεσποινίδες που δίνουν χάρη στη ζωή μας!

               Η υπόθεση “ρούχο” σε ό,τι αφορά μία γυναίκα παραλήπτη είναι (ομολογουμένως) πολύπλοκη! Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα όμορφο πουκάμισο με ένα λιτό yet trendy polka dot τύπωμα από τη συλλογή του Tommy Hilfiger για την πάντα καλοντυμένη αδερφή σας, σύντροφο ή αγαπημένη φίλη σας;

Tommy Hilfiger

               Αν καμαρώνετε τη λαμπερή επιδερμίδα της φίλης σας και θέλετε να συνεισφέρετε στην περιποίησή της, τότε θα λατρέψει τη σειρά Clinique iD που εξισορροπεί τη λιπαρότητα μειώνοντας τη γυαλάδα και προσφέροντας επιπλέον αναγκαία ενυδάτωση!

Από τα καταστήματα Sephora και την Carolina Herrera έρχεται κι η πρότασή μας για γυναικεία αρώματα και ξεχωρίζουμε την επιστροφή του Good Girl Not Drama. Το άρωμα μας επανασυστήνεται ως Good Girl Glorious Gold με το γνωστό μπουκαλάκι – γόβα, αυτή τη φορά με την λάμψη του χρυσού. Άλλωστε, πια γυναίκα δε θέλει το άρωμά της να εκπέμπει την αυτοπεποίθηση και τη χάρη που τη χαρακτηρίζουν;

               Η Elsa κι η Anna επέστρεψαν με τη νέα ταινία “Frozen II” στους κινηματογράφους, αλλά η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν τους είπαμε “Let It Go” από την ώρα που τις γνωρίσαμε! Μπορείτε, λοιπόν, να χαρίσετε στη μικρή σας πριγκίπισσα το πανέμορφο γάντι πάγου από τη Ghiochi Preziosi και τα Public για να μεταμορφωθεί στη Elsa!

               Τέλος, ένα καλό βιβλίο είναι ένα δώρο που χαρεί ο καθένας μας. Και μια οι cozy βραδιές στο σπίτι εμπνέουν για ίντριγκα και μυστήριο, ξεχωρίζουμε το “13” του Steve Cavanagh που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα:

               “Ο φόνος δεν ήταν το δύσκολο κομμάτι. Ήταν απλώς η αρχή του παιχνιδιού.

O αστέρας του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Σόλομον κατηγορείται για τη βάναυση δολοφονία της γυναίκας του και του εραστή της, όμως ισχυρίζεται απεγνωσμένα ότι δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα. Πρόκειται για τη δίκη του αιώνα και η υπεράσπιση θέλει τον συνήγορο Έντι Φλιν στην ομάδα της. Ο Έντι θα δεχτεί την πρόκληση, παρόλο που όλα δείχνουν πως ο Σόλομον είναι ένοχος. Καθώς όμως η δίκη εξελίσσεται, η αθωότητα του πελάτη του αρχίζει να διαφαίνεται. Ωστόσο, υπάρχει και κάτι άλλο που αρχίζει να διακρίνει… Κάτι ύποπτο και απειλητικό πλανάται ανάμεσα στους ενόρκους. Κάτι που θα τον κάνει να θέσει ένα αδιανόητο ερώτημα: Μήπως ο δολοφόνος δεν βρίσκεται στο εδώλιο; Μήπως είναι ένας από τους ενόρκους;

Υπάρχει κάποιος που θα σκότωνε για την καλύτερη θέση στην αίθουσα…”

εκδόσεις Διόπτρα

Όποιες κι αν είναι οι επιλογές σας, μην ξεχνάτε πως τα καλύτερα δώρα είναι αυτά που γίνονται με ΑΓΑΠΗ! Καλά Χριστούγεννα σε σας και τους αγαπημένους σας!

Photo credits: @melipoole (unsplash)

You may also like