Τα 4 πιο απίθανα ρολόγια για όλες τις ώρες…

Τι σχέση έχετε με τον χρόνο; Πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος για εσάς; Πόσες φορές κοιτάτε την ημέρα το ρολόι σας; Έχω να σας πω πως η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς και μας διευκολύνει στην καθημερινότητα μας κρατώντας μας σε εγρήγορση. Τα smart watches μας έχουν καταπλήξει με τις δεξιότητες τους και σιγά σιγά τα ακολουθούμε αφού οι καινοτόμες υπηρεσίες τους είναι πολύ εξυπηρετικές. Ανακαλύψαμε τα φαβορί και σας τα παρουσιάζουμε. Εσάς ποιό σας δελεάζει;

VOGUE Cosmic Smart watch Black Silicone Strap

Ένας προπονητής στον καρπό σας. Εξοπλισμένο με αισθητήρες που παρακολουθούν τους καρδιακούς παλμούς, την πίεση και το οξυγόνο στο αίμα σας, και με εξειδικευμένες λειτουργίες για μια σειρά αθλημάτων, αυτό το έξυπνο ρολόι σας βοηθά να βρίσκεστε διαρκώς σε φόρμα. Σας υπενθυμίζει να κινείστε όταν κάθεστε πολλή ώρα, ακόμα και να πίνετε νερό ώστε να μην αφυδατωθείτε! Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ρολόι σαν τηλεχειριστήριο για την κάμερα του κινητού σας αλλά και για το χειρισμό της μουσικής που είναι αποθηκευμένη σε αυτό. Είναι ένας σύντροφος στον καρπό σας που σας κάνει παρέα και σας γυμνάζει ταυτόχρονα. Είναι η υποκίνηση στην διάρκεια της καθημερινότητας μας.

APPLE Watch Series 6 GPS 40mm Gold Aluminum με Sport Band Pink Sand

Με το APPLE Watch Series 6 θα περάσεις στο επόμενο επίπεδο χρήσης. Νέος επαναστατικός αισθητήρας μέτρησης οξυγόνου στο αίμα και αντίστοιχη εφαρμογή, δυνατότητα ειδοποίησης για ασυνήθιστα χαμηλούς ή υψηλούς καρδιακούς παλμούς, ενισχυμένη οθόνη Retina Always-On, με νέα εφαρμογή Sleep για καλύτερη οργάνωση του νυχτερινού ύπνου.Παίζει τα αγαπημένα σου 50 εκατομμύρια τραγούδια. Ακούς ολόκληρη τη βιβλιοθήκη του Apple Music, για να μην αναφέρουμε τα podcasts και τα audio books.Αυτό το ρολόι έχει μια μεγάλη αίσθηση κατεύθυνσης. Στείλε χρήματα σε ένα φίλο. Κάνε οποιαδήποτε συναλλαγή αμέσως και με ασφάλεια με το Apple Pay.

HUAWEI WATCH GT

Ταξιδέψτεχωρίς περιορισμούς. Διαθέτοντας μια αρχιτεκτονική διπλού chipset και σύστημα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής στην μπαταρίας για να μην σας εγκαταλείψει ποτέ, όπου και αν πάτε.Ποικιλία από ειδικά σχεδιασμένες προσόψεις ρολογιών που μπορείτε να επιλέξετε και να προσαρμόσετε. Μπορείτε να επιλέξετε παραδοσιακές ή μοντέρνες ψηφιακές προσόψεις ρολογιών και να βρείτε αυτή που ταιριάζει στο στυλ σας.

Venu Sq Music Edition από την Garmin

Η Garmin ανακοίνωσε τo Venu Sq Music Edition, τo νέo smart watch μεGPS που συνδυάζει το καθημερινό στυλ με πρωτοποριακές λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας και της φυσικής κατάστασης και προτεινόμενη τιμή λιανικής που ξεκινάει στα 199.99€. Για όσους θέλουν τη μουσική τους να τους συνοδεύει από τη μία δραστηριότητα στην άλλη, θα έχουν τη δυνατότητα αποθήκευσης και αναπαραγωγής τραγουδιών στην συσκευή για μουσική χωρίς να χρειάζεται τηλέφωνο. Με την κομψή ορθογώνια σχεδίαση του, τη φωτεινή έγχρωμη οθόνη και με αυτονομία μπαταρίας μέχρι και 6 ημέρες σε λειτουργία smart watch και μέχρι 14 ώρες σε λειτουργία GPS, το Venu Sq σας εμπνέει να κινείστε.

Καινοτομίες παντού που μεταλλάσσουν την ζωή μας σε μια άλλο επίπεδο. Ίσως στο μέλλον να μπορούμε να παραγγέλνουμε καφέ χωρίς δεύτερη σκέψη…

Photo credits: @brina_blum /unsplash

You may also like