Πρωτοχρονιά στο Blends!

Το Blends υποδέχεται τις γιορτές και μας προσκαλεί σε μοναδικές λαμπερές βραδιές με ευφάνταστα μενού, πολλή μουσική, εκπλήξεις και ζωντανή διάθεση!

Στο πλούσιο μενού του Blends για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε ξεχωριστές επιλογές και πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων που έχει δημιουργήσει ο σεφ Κωνσταντίνος Λώλας προσφέροντας μια ακόμα μοναδική γευστική εμπειρία. Όλα αυτά φυσικά συνοδευόμενα από μια πλούσια λίστα κρασιών που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

H εκρηκτική Μαρία Μακρή «βάζει τα καλά της» και θα βρίσκεται στο Blends στις 31 Δεκεμβρίου αλλά και την Πρωτοχρονιά για να σας ξεσηκώσει με ένα πλούσιο ρεπερτόριο που έχει ετοιμάσει ειδικά για τις γιορτινές μέρες,με πολλές ξένες επιτυχίες αλλά και κάποια αγαπημένα ελληνικά 90s κομμάτια.

Αυτές τις γιορτές, τo Blends έχει ετοιμάσει μια ακόμα μυστηριώδη έκπληξη που θα απογειώσει τη γιορτινή διάθεση! Την παραμονή Πρωτοχρονιάς ο γνωστός μάγος Vilentoni θα «μαγέψει» τους παρευρισκόμενους με ένα διασκεδαστικό show με πρωτότυπακαι διαδραστικά τρικ, ζωντανεύοντας το πνεύμα των ημερών!

Το μενού της Παραμονής Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει:

Tιμή κατ’ άτομο 79 €

You may also like