Πρώτη συνέντευξη της Sienna Miller ως μαμά στο Harper’s Bazaar (+video)

Για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης της Marlowe τον Ιούλιο, η Miller μίλησε στο Harper’s Bazzar για την αποποίηση του τίτλου It-girl, τον τοκετό και τις αλλαγές στο σώμα της.

Η ταλαντούχα ηθοποιός”πρωταγωνιστεί” στο εξώφυλλο της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού Harper’s Bazaar, για το τεύχος Ιανουαρίου, φορώντας ένα ροδακινί φόρεμα με πιέτες και oversized βολάν, από την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Chloe.

Σ’ αυτή τη ρομαντική φωτογράφηση από τον David Slijper, η Miller φόρεσε επίσης ένα καρό, μίνι φόρεμα του οίκου Louis Vuitton στις αποχρώσεις του πράσινου και του ιβουάρ, καθώς και ροζ φόρεμα με prints του Christopher Kane.

Αναφερόμενη στην κόρη της, Marlowe, η Sienna Miller δήλωσε: “Είναι ότι πιο σουρεάλ μπορεί να κάνει κανείς στη ζωή του. Δυσκολεύομαι να συνειδητοποιήσω ότι αυτό το πλάσμα μεγάλωσε μέσα μου. Είναι το ωραιότερο και σπουδαιότερο πράγμα στον κόσμο. θα μπορούσα να γεννάω κάθε μέρα.”

Για τις αλλαγές στο σώμα της επεσήμανε, πως “ο τρόπος που αντιμετωπίζω το σώμα μου πλέον, διαφέρει κατά πολύ από το παρελθόν. Έχει χαθεί κάθε έννοια αισθητικής σχετικά με αυτό. Νιώθω πως δε μου ανήκει. Συνειδητοποιείς ποιος είναι ο λόγος που υπάρχει το στήθος… Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για το σώμα μου, για αυτό το μεγαλειώδες πράγμα που είναι ικανό να κάνει.”

Όσο για το αν θα προσλάβουν νταντά η ίδια είπε: “Μέχρι τώρα ήμασταν μόνο οι τρεις μας, κάτι που ήταν υπέροχο και ταυτόχρονα εξουθενωτικό. Είχα, όμως, την ανάγκη να ανακαλύψω ποια είμαι σαν γονιός, πριν προσλάβουμε κάποια νταντά.”

Τέλος, στη συνέντευξή της αναφέρει την επιστροφή της στην μικρή οθόνη, καθώς είναι η πρωταγωνίστρια στη νέα δραματική σειρά του BBC, “The Girl”, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τέλος Δεκεμβρίου.

Δείτε το βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογραφισης.

[vsw id=”MOHvv6fEXCo” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

Πηγή: http://www.missbloom.gr

You may also like