Πως θα καταλάβεις ότι ήρθε η ώρα να κόψεις τα μαλλιά σου

Πες την αλήθεια, πόσες φορές σου έχει τύχει να πας στο κομμωτήριο, να ζητήσεις να σου κόψουν τα μαλλιά ελάχιστα και στο τέλος να φεύγεις απογοητευμένη αφού μόνο καρέ δεν στα έκοψαν; Και κάπως έτσι στη συνέχεια αποφεύγεις το κομμωτήριο με σκοπό να ακυρώνεις το ένα ραντεβού μετά το άλλο για κούρεμα. Γι’ αυτό το λόγο βρήκαμε 4 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να επισκεφτείς το κομμωτήριο για να κόψεις τις άκρες σου.

  1. Δυσκολεύεσαι στο styling

Προσπαθείς τον τελευταίο καιρό να κάνεις αλογοουρές και κότσους και οι άκρες σου απλά δεν συνεργάζονται και σε δυσκολεύουν αρκετά στο styling; Απόκτησε ένα νέο look επιλέγοντας ένα κούρεμα με πολλά στρώματα και γωνίες. Το συγκεκριμένο χτένισμα θα δώσει σχήμα τόσο στα μαλλιά όσο και στο χτένισμα που θα επιλέξεις.

  • Τα μαλλιά σου είναι flat και αδύναμα

 Εάν τα μαλλιά σου δεν είναι ανάλαφρα, χωρίς όγκο και γενικά είναι flat, τότε σίγουρα ευθύνεται το βάρος τους. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα έξυπνο κούρεμα στις άκρες σου που θα δείξει τα μαλλιά σου πιο ΄΄γεμάτα” και πιο ζωντανά.

  • Τα μαλλιά σου έχουν χάσει τη λάμψη τους

Κι όμως αν βλέπετε τα μαλλιά σας αρκετά θαμπά, τότε ναι αυτό είναι ένα σημάδι ότι θέλετε άμεσα κούρεμα. Ειδικότερα τώρα που το χειμώνα με τις εναλλαγές του καιρού, τα προϊόντα και τα εργαλεία styling, ταλαιπωρούμε τόσο τα μαλλιά μας.

  • Έχεις συνεχώς μπερδεμένα μαλλιά

Έχεις βαρεθεί να προσπαθείς να μαλακώσεις τους κόμπους στα μαλλιά σου και δεν κάνεις άλλη δουλειά από το να ξεμπλέκεις τα μαλλιά σου; Ενώ ένα προϊόν που λειαίνει τα μαλλιά σου είναι ιδανικό για την κατάσταση των μαλλιών σου, η λύση όμως που πρέπει να σκεφτείς σοβαρά είναι να κόψεις τα μαλλιά σου. Με αυτό τον τρόπο θα πεις για πάντα αντίο στις καταστραμμένες άκρες σου.

New hair, don’t care!

You may also like