Πως θα πεις “αντίο” μια για πάντα στην κυτταρίτιδα πάνω από το γόνατα

Θες λίγο η κληρονομικότητα, λίγο η κακή διατροφή ή ακόμα και η απουσία γυμναστικής, δεν θέλει και πολύ η κυτταρίτιδα να εμφανιστεί και ειδικότερα στο πιο δύσκολο και ενοχλητικό σημείο, εκεί στην περιοχή πάνω από τα γόνατα. Ο ήλιος τονίζει το ‘’πρόβλημα’’ ακόμα περισσότερο και αν εσύ αντιμετωπίζεις παρόμοια κατάσταση, τότε πρέπει να συνεχίζεις να διαβάζεις το άρθρο.

Αντίο κυτταρίτιδα πάνω από τα γόνατα

  • Προσοχή στην διατροφή που ακολουθείς

Για να φύγει μια και καλή η κυτταρίτιδα πάνω από τα γόνατα, οφείλεις να προσέχεις την διατροφή σου. Η διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, κρέας και μεταποιημένα τρόφιμα “γεμίζουν’’ το σώμα με τοξίνες, γεγονός που προκαλεί την συσσώρευση του λίπους με αποτέλεσμα να κάνει την εμφάνιση της η ενοχλητική κυτταρίτιδα. Για να αποφευχθεί αυτό, είναι απαραίτητη μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε λαχανικά και άπαχο κρέας.

  • Τονωτικά μασάζ κατά της κυτταρίτιδας

Τα τονωτικά μασάζ είναι μια εξαιρετική επιλογή για την καύση του λίπους και έχουν πρόσθετο πλεονέκτημα στη μείωση της κυτταρίτιδας. Σου συστήνουμε να κλείσεις ραντεβού σε ένα επαγγελματικό σαλόνι ομορφιάς γιατί θα σου υποδείξουν ακριβώς τι μασάζ είναι ιδανικό για εσένα και θα σου εξηγήσουν πόσες συνεδρίες χρειάζεσαι για να πεις αντίο στην κυτταρίτιδα.

  • Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω

Η συνεχής ενυδάτωση είναι αρκετά σημαντική, καθώς το νερό αποτοξινώνει το σώμα εξαλείφοντας τις συσσωρευμένες τοξίνες μέσω των ούρων. Η συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα είναι 2 λίτρα νερού. Εάν δεν σου αρέσει το πόσιμο νερό, μπορείς να πιείς είτε αρωματισμένο νερό είτε να επιλέξεις άλλα ροφήματα, όπως τσάι και χυμούς. Όλα αυτά έχουν υπέροχη γεύση και βοηθούν στην αποφυγή κατακράτησης υγρών.

  • Ξεκίνα γυμναστική …από χθες

Εάν ο στόχος είναι να αφαιρέσεις άμεσα την κυτταρίτιδα στα γόνατα, τότε πρέπει να ξεκινήσεις γρήγορα γυμναστική. Όταν ασκείσαι, το λίπος που κολλάει στους μύες καίγεται και ‘’θολώνει’’ τα λακκάκια της κυτταρίτιδας και βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος. Ιδανικά workout αποτελούν το τρέξιμο, το περπάτημα, ο χορός και η ποδηλασία.

  • Χρησιμοποίησε κρέμες κατά της κυτταρίτιδας

Υπάρχουν άφθονα καλλυντικά προϊόντα στην αγορά που υπόσχονται να αφαιρέσουν την κυτταρίτιδα και καλό θα ήταν να κάνεις μια σχετική έρευνα πριν αγοράσεις κάποια κρέμα. Καλό θα ήταν να επιλέξεις εκείνα τα προϊόντα που καίνε το λίπος και περιέχουν δραστικά συστατικά όπως φύκια, καφεϊνη και ginkobiloba.

Photo credits: PEXELS.COM

You may also like