Πώς να διατηρήσετε τη φόρμα σας με καθημερινές δραστηριότητες…

b4605032eda307632ee4fbbf382af25eΑγχώνεστε για την εμφάνισή σας αλλά δεν ξέρετε τι να κάνετε για να δείτε άμεσα αποτελέσματα; Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και δείτε το σώμα σας να αλλάζει.

Αποβάλετε το πρήξιμο: Ένας εύκολος τρόπος για να αποβάλετε το πρήξιμο, είναι να πίνετε νερό με μερικές σταγόνες από χυμό λεμονιού. Τα λεμόνια περιέχουν αρκετή ποσότητα βιταμίνης C, αντιοξειδωτικών και μετάλλων, απαραίτητα για να αποβάλετε το πρήξιμο.

Περπατήστε: Εάν δεν είστε άνθρωπος του γυμναστηρίου αλλά ούτε και της γυμναστικής γενικότερα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περπατάτε. Θα πρέπει να περπατάτε γύρω στα 30 λεπτά τη μέρα για να χάσετε βάρος.

Μη ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες για να το αποφύγετε, ο καιρός είναι ιδανικός αυτή την περίοδο. Βγείτε στο δρόμο και φτιάξτε το σώματα που ονειρεύεστε.

Παίξτε με τα παιδιά σας: Όσες έχετε μικρά παιδιά μπορείτε να παίζετε μαζί τους και να τους απασχολείτε με δραστηριότητες όσο πιο πολύ μπορείτε. Είναι μια καλή γυμναστική χωρίς όμως να καταλαβαίνετε ότι γυμνάζεστε.

919700ad6d20c73b2d4d7bd2fa359461Κάντε ασκήσεις σπίτι σας: Εάν η δουλειά σας είναι πολύωρη και καθιστική, μπορείτε να κάνετε μερικές ασκήσεις στο σπίτι σας για να επανέλθετε σε φόρμα.

Καθώς βλέπετε τηλεόραση, μπορείτε να κάνετε βαθιά καθίσματα και ψαλιδάκια (όταν είστε ξαπλωμένη ανάσκελα). Κάντε 5 σετ των 20 κάθε μέρα και θα δείτε αμέσως διαφορά στους γλουτούς και τους κάτω κοιλιακούς σας.

Πηγή: εδώ

You may also like