ΥΛΙΚΑ:
 2 φλιτζάνια μαγειρεμένο ρύζι ατμού
 2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο
 2 κουταλιές της σούπας λιωμένο Βούτυρο
 Χυμός από 1/2 λάιμ
 200 γραμ αποφλοιωμένες γαρίδες(μόνο με την ουρά)
 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
 Μαγειρεύετε το ρύζι ατμού σύμφωνα με τη συσκευασία.
 Σε ένα μεγάλο τηγάνι τσιγαρίζετε τις γαρίδες μέχρι να ροδίσουν ή προθερμάνετε το γκριλ σε μέτρια φωτιά . Βάλτε τις γαρίδες για 2 λεπτά μέχρι να γίνουν ρόζ και στη συνέχεια γυρίστε τες και αφήστε τες για επιπλέον 30 δευτερόλεπτα έως 1 λεπτό, ανάλογα με το πόσο crispy σας αρέσουν
 Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε το ρύζι, κουκουνάρι, το κόλιανδρο, το βούτυρο, τις γαρίδες και το χυμό λάιμ.
 Σερβίρετε αμέσως.
Πηγή: εδώ
