Μέσα στο πλαίσιο της υγιεινής διατροφής και των εύκολων συνταγών που θα μας προτείνει η Έλενα Σμπώκου, σήμερα η σαλάτα έχει ελληνικό χαρακτήρα…
ΥΛΙΚΑ :
 300 γρ κοντά ζυμαρικά
 200 γρ ντοματίνια κομμένα στην μέση
 150 γρ φέτα μαλακιά τριμμένη στο χέρι
 μερικά κλωναράκι φρέσκια ρίγανη ή ξερή
 αγουρέλαιο ή έξτρα περθένο ελαιόλαδο
 αλάτι και πιπέρι
 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
 Βράζεις ότι ζυμαρικό σου βρίσκεται σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του και μόλις είναι έτοιμο το στραγγιζεις , ρίχνεις ελαιόλαδο , ψιλοκομμένα ντοματίνια, ρίγανη και μπόλικη φέτα.
ΤΙΡ: Αν θέλεις αντί για φέτα προσθέτεις ανθότυρο σε μεγάλα κομμάτια ή μανούρι ψητό σε αντικολλητικό τηγάνι για λίγα λεπτά , για πιο πλούσια γεύση
Μπείτε στο Elena’s cooking για να διαβάσετε κι άλλες υπέροχες συνταγές της Έλενας Σμπώκου.

