ΥΛΙΚΑ :
• 1 φλιτζάνι Κάσιους, μουλιασμένα σε νερό για 3 ώρες, ή 1 φλιτζάνι βάση τυριού
 • 3 κουταλιές λεμόνι
 • μερικές σταγόνες ξίδι
 • αλάτι
 • πιπέρι
 • νερό όσο πάρει για να γίνει παχύρρευστη
 • 1 κλωναράκι σέλινο
 • 1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά)
 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ :
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ :
 Χτυπάμε όλα τα υλικά στον πολυκόφτη και σερβίρουμε. Αν τη θέλουμε ζέστη, είτε την κάνουμε σε μπεν μαρι είτε χρησιμοποιούμε ζεστό νερό (όχι καυτό). Γαρνίρετε με φύτρα ή ψιλοκομμένα λαχανικά
θα χρειαστείτε :
 • Πολυκόφτη ή μπλέντερ
Πηγή:«Ωμοφαγική διατροφή», από τη Φλώρα Παπαδοπούλου, εκδ. ΔΙΟΠΤΡΑ


