Στο ρόλο του Rumpelstiltskin o Peter Dinklage;

Με το “Game Of Thrones” να έχει φτάσει οριστικά στο τέλος του, μια που ήδη έχουν ολοκληρωθεί και τα γυρίσματα της όγδοης και τελευταίας σαιζόν, είναι λογικό να επικρατεί η απορία των μετέπειτα σχεδίων των ηθοποιών που συμμετείχαν στην επιτυχημένη σειρά του HBO. Για έναν από αυτούς, όμως, φαίνεται πως δε θα αργήσουμε να έχουμε εξελίξεις.

Ο λόγος για τον τηλεοπτικό Tyrion Lannister, aka Peter Dinklage, ο οποίος σύμφωνα με πηγές του Variety, κλήθηκε από τη Sony να υποδυθεί έναν από τους πιο διάσημους χαρακτήρες των Αδερφών Grimm, τον Rumpelstiltskin.

                Ποιος είναι ο Rumpelstiltskin;

Πρόκειται για την ιστορία μίας κοπέλας που, μετά από ένα ψέμα του μυλωνά πατέρα της στο βασιλιά πως η κόρη του μπορεί να γνέθει το άχυρο σε χρυσάφι, αναγκάζεται από το βασιλιά να του επιδείξει την ικανότητά της. Προτού χάσει ελπίδα, ένα μικρόσωμο πλάσμα, ο Rumplestiltskin, εμφανίζεται με την πρόθεση να τη βοηθήσει. Μέχρι που θα έρθει η ώρα να πληρωθεί για τη χάρη που της έκανε και της ζητά το πρωτότοκο παιδί της ως αμοιβή.

Με την παραγωγή να είναι ακόμη σε επίπεδο προετοιμασίας, η Sony δεν έχει δώσει περαιτέρω πληροφορίες για την πλοκή της ταινίας, όμως όλα δείχνουν πως ο Dinklage θα υποδυθεί το μαγικό πλάσμα. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν πως ο Patrick Ness (“A Monster Calls”, 2016) ήδη επεξεργάζεται το σενάριο, ενώ υποστηρίζεται πως ο Dinklage θα αναλάβει και χρέη παραγωγού της ταινίας.

Φυσικά ο Peter Dinklage δεν επαναπαύθηκε ποτέ στο ρόλο του Tyrion Lannister, καθώς πρόσφατα τον είδαμε στο “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” αλλά και στο “Avengers: Infinity War”.

                Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τις εξελίξεις, για τις οποίες θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις τις “εντοπίσουμε”!

                 

You may also like