Στο σφυρί τα καράτια της Gina Lollobrigida

gina lolobridgidaΕικοσι τρία κομμάτια υψηλής κοσμηματοποιίας που φέρουν την υπογραφή Bulgari και ανήκουν στην προσωπική συλλογή της Τζίνα Λολομπρτζίτα δημοπρατούνται την Τρίτη 14 Μαΐου 2013 από τον οίκο Sotheby’s στην Γενεύη στο πλαίσιο του sale: «Δημοπρασία θαυμάσιων και ευγενικών κοσμημάτων» («Magnificent Jewels and Noble Jewels Sale»).

Η 85χρονη ιταλίδα ηθοποιός που έζησε τη δόξα σε ταινίες των δεκαετιών 1940, 1950 και 1960 στο πλευρό γνωστών ονομάτων του Χόλιγουντ (χαρακτηριστική η περίπτωση της ταινίας «Buona Sera κυρία Κάμπελ» όπου πρωταγωνίστησε μαζί με τους Πήτερ Λόφοντ, Τέλι Σαβάλας, Φιλ Σίλβερς και Σέλεϊ Γουίντερς) θέτει προς αγορά δια πλειοδοσίας 23 κοσμήματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί από το 1950 έως το 1960. Πρόκειται για πολύτιμα κοσμήματα που η ίδια έχει συνδέσει με σημαντικούς σταθμούς στην καριέρα της,

Τα καλύτερα κομμάτια της δημοπρασίας παρουσιάστηκαν στο Λονδίνο και θα εκτεθούν επίσης στο Χογκ-Κογκ, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, τη Ρώμη και τη Ζυρίχη. Μέρος των εσόδων της δημοπρασίας θα διατεθεί στην έρευνα της καταπολέμησης του καρκίνου.

Πηγή: http://www.tovima.gr

You may also like