Τα σαββατοκύριακα βλέπουμε “Αφιέρωμα: Sharkfest” στο National Geographic WILD

Τον Ιούλιο κάνουμε βουτιά στα βαθιά με το ετήσιο «Αφιέρωμα: Sharkfest» στο National Geographic WILD! Το καλοκαιρινό αφιέρωμα για το κορυφαίο αρπακτικό των ωκεανών, τον καρχαρία, έκανε πρεμιέρα το προηγούμενο Σάββατο.

Μέσααπό ένα εκπληκτικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει πρεμιέρες και πολλές ώρες εμπλουτισμένου περιεχομένου μαζί με έναν πραγματικόθησαυρό αρχειακού υλικού, το «Αφιέρωμα: Sharkfest»συνεχίζει να αναδεικνύει την επιστήμη και να προσφέρει εκπληκτικές κινηματογραφικές εικόνες του κορυφαίου θαλάσσιου θηρευτή.

Τα πρωτότυπα, καθηλωτικά ντοκιμαντέρ του National Geographic WILD φέρνουν τους τηλεθεατές πρόσωπο με πρόσωπο με ένα από τα πιο τρομακτικά και συχνά παρεξηγημένα πλάσματα της φύσης. Στο φετινό αφιέρωμα ξεχωρίζουν τα ντοκιμαντέρ «Επίθεση Καρχαρία: Η Ιστορία της Paige Winter», όπου οι ειδικοί ξεδιπλώνουν την ιστορία και τις λεπτομέρειες της επίθεσης που δέχτηκε η Winter, η οποία εξακολουθεί να είναι υποστηρίκτρια των καρχαριών. Η γεμάτη δράση σειρά έξι επεισοδίων «Υπόθεση Επίθεσης Καρχαρία»εξερευνά τους ιδιαίτερους τρόπους των καρχαριών, με πλάνα από πραγματικές επιθέσεις, αλληλεπιδράσεις και συμπεριφορές που έχουν παρατηρηθεί τόσο από επαγγελματίες, όσο και από πολίτες. 

Στο πλαίσιο του αφιερώματος, θα παρακολουθήσουμε: Έξι νέα επεισόδια της σειράς «Όταν οι Καρχαρίες Επιτίθενται» που αναζητάει τους λόγους που υπάρχουν περίοδοι έξαρσης των επιθέσεων από καρχαρίες. Το ντοκιμαντέρ «Ο Κροκόδειλος που Έτρωγε Καρχαρίες» που αποκαλύπτει τι συμβαίνει όταν δύο από τους πιο φονικούς θηρευτές της φύσης έρχονται αντιμέτωποι. Το ντοκιμαντέρ «Συμμορίες Καρχαριών» που διερευνά τι βρίσκεται πίσω από τη συνήθεια των καρχαριών να κινούνται σε ομάδες . Τέλος, το ντοκιμαντέρ «Μανιακός Δολοφόνος Καρχαρίας;»το οποίοαναλύει μια σειρά επιθέσεων από καρχαρίες στην Αυστραλία.

Η πραγματική ομορφιά του καρχαρία

Τα τελευταία οκτώ χρόνια, το «Αφιέρωμα: Sharkfest» ρίχνει φως στον κόσμο των καρχαριών. Βοηθά το τηλεοπτικό κοινό να γνωρίσει και να κατανοήσει το κορυφαίο αρπακτικό των ωκεανών, προβάλλοντας ταυτόχρονα την πραγματική του ομορφιά, τη δύναμη και το μυστήριο που το περιβάλλει. Με την επιστήμη σε πρώτο πλάνο, το ετήσιο καλοκαιρινό αφιέρωμα φανερώνει τα πραγματικά γεγονότα πίσω από τους συναρπαστικούς αυτούς θηρευτές και σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες και υποστηρικτές των θαυμαστών αυτών ζώων, ενημερώνει και διαφωτίζει τους τηλεθεατές:

  • Paige Winter: επιζήσασα από επίθεση καρχαρία«Επίθεση Καρχαρία: Η Ιστορία της Paige Winter»
  • Δρ. Mike Heithaus: Θαλάσσιος Οικολόγος, «Επίθεση Καρχαρία: Η Ιστορία της Paige Winter» και «Ο Κροκόδειλος που Έτρωγε Καρχαρίες»
  • Laura Garcia Barcia: Περιβαλλοντολόγος, Βιολόγος, «Επίθεση Καρχαρία: Η Ιστορία της Paige Winter»
  • Melissa Cristina Márquez: Θαλάσσιος Βιολόγος, «Υπόθεση Επίθεσης Καρχαρία»
  • Carlee Jackson: Οικολόγος, «Υπόθεση Επίθεσης Καρχαρία»
  • Alison Towner: Θαλάσσιος Βιολόγος, «Υπόθεση Επίθεσης Καρχαρία»
  • Sophumelela Qoma: Project Manager στο Oceans Research Foundation, «Υπόθεση Επίθεσης Καρχαρία»
  • Δρ. Stephen Kajiura: Καθηγητής Βιολογίας στο Florida Atlantic University, «Όταν οι Καρχαρίε ςΕπιτίθονται»
Στο «Αφιέρωμα: Sharkfest» θα προβληθούν οι παρακάτω τίτλοι:

Σάββατο 10 Ιουλίου : Μανιακός Δολοφόνος Καρχαρίας στις 19.00

Κυριακή 11 Ιουλίου: Καρχαρίας στην Άμμο στις 19.00

Σάββατο 17 Ιουλίου: Η Μέθοδος του Καρχαρία στις 19.00/ Υπόθεση Επίθεσης Καρχαρίαστις 19.45

Κυριακή 18 Ιουλίου : Συμμορίες Καρχαριών στις 19.00/ 50 Αποχρώσεις του Καρχαρίαστις 19.45

Σάββατο 24 Ιουλίου : Ο πιο Φονικός Καρχαρίας στον Κόσμοστις 19.00

Κυριακή 25 Ιουλίου : Ο Μεγαλύτερος Ταυροκαρχαρίας στις 19.00 / Οι Καρχαρίες της Χαβάηςστις 19.45

Σάββατο 31 Ιουλίου : Επίθεση Καρχαρία: Η Ιστορία της PaigeWinterστις 19.00 / Ο Κροκόδειλος που Έτρωγε Καρχαρίες στις 19.45

Το «Αφιέρωμα: Sharkfest» θα προβάλλεται όλο τον Ιούλιο κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 19.00 στο National Geographic WILD.Το National Geographic WILD είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Δείτε το trailer : SHARKFEST

Για όλες τις εικόνες, όπως χρησιμοποιήσετε  το copyright:©National Geographic

You may also like