Τα 5 βασικά προϊόντα ομορφιάς για την παραλία

Οι επισκέψεις μας στην θάλασσα πλησιάζουν και η εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο επίσης. Και αν λάβουμε υπόψη, πως ο ήλιος γίνεται ολοένα και εχθρικότερος απέναντί μας, η υπόθεση αντηλιακή προστασία είναι κάτι που δεν πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ελαφρά τη καρδία. Θυμάστε που παλιότερα πηγαίναμε στη παραλία με ένα προϊόν για πρόσωπο και σώμα; Ε αυτή η εποχή έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί και καθότι beauty junky, το δικό μου νεσεσέρ της παραλίας, περιέχει όλα τα απαραίτητα. Ναι ναι! Όλα τα παρακάτω είναι απαραίτητα!

           1.Η αντηλιακή προστασία του προσώπου για εμένα είναι κάτι σαν εθισμός. Δεν την αμελώ ποτέ. Είτε βρίσκομαι στη πόλη, είτε στη παραλία. Η Anthelios XL ​Dry Touch Gel-Creme Anti Shine SPF50+ της La Roche Posay παρέχει βέλτιστη προστασία από την ακτινοβολία UVB και UVA. Πολύ υψηλότερη σε σχέση με το όριο των συστάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χάρη στο φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων Mexoplex. Απορροφάται αμέσως χωρίς να μου βαραίνει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει όλες τις δυσχρωμίες που προκαλούνται από τον ήλιο. Και μην ξεχνάτε να το εφαρμόζετε και σε όλο το λαιμό και το ντεκολτέ σας.

           2. Γνωρίζετε πως υπάρχουν περιοχές που δεν δέχονται σχεδόν ποτέ αντηλιακή προστασία; Τα χείλη και τα αυτιά είναι μερικές από αυτές. Και εδώ έρχεται το Stick Zones Sensibles SPF50 της Avene. Εφαρμόστε άφοβα στην περιοχή κάτω από τα μάτια, στα αυτιά, στα χείλη αλλά και στις ουλές σας.

          3.Όσο για το σώμα, εμπιστεύομαι το Ideal Soleil Lait SPF30 της Vichy, και δεν το αλλάζω με τίποτα. Παρέχει στην επιδερμίδα πολύ υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία σε βάθος και είναι κατάλληλο και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες (όπως η δικιά μου). Προλαμβάνει τις δερματικές αλλοιώσεις, δρα κατά των καφέ κηλίδων και των ρυτίδων που μπορεί να προκαλέσει η έκθεση στον ήλιο και περιέχει καταπραϋντικό και τονωτικό ιαματικό νερό της Vichy.

4.Όσες χρησιμοποιούν ήδη τα προϊόντα της Nuxe, θα με καταλάβουν. Αυτή η διακριτική και ταυτόχρονα τόσο χαρακτηριστική μυρωδιά της εταιρείας, είναι λατρεμένη. Το Nuxe Sun Huile Lactee Capillaire Protectrice Hydratante είναι ενυδατικό, προστατευτικό γαλάκτωμα σε μορφή spray για τα μαλλιά, με υάκινθο και ηλίανθο.Προσφέρει προστασία από την ακτινοβολία UV, το αλάτι και το χλώριο και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό.

5.Το ιαματικό νερό περιποίησης Eau Thermale Spray της Uriage είναι με διαφορά το καλύτερο eau thermale που κυκλοφορεί παγκοσμίως. Εξαιτίας της αρκετά μεγάλης διαφοράς στην τιμή από τα υπόλοιπα της κατηγορίας του, το χρησιμοποιώ μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Γιατί ναι, τα ιαματικά νερά είναι ένα απαραίτητο βήμα στο καθημερινό μου skincare χειμώνα – καλοκαίρι. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση, αποτελεί μια ισχυρή θεραπεία με ιχνοστοιχεία και μεταλλικά άλατα αλλά και μια πηγή λάμψης και αναζωογόνησης για το δέρμα. Το ιαματικό νερό της Uriage φημίζεται για τις μοναδικές και ασύγκριτες ιδιότητές του. Με «καταγωγή» από τις γαλλικές Άλπεις, στα βουνά Belledonne κοντά στην Γκρενόμπλ, το Ιαματικό Νερό Uriage αναβλύζει σε υψόμετρο 422m και σε θερμοκρασία 28ο C.

You may also like