Επιβεβαιώθηκε η δεύτερη ταινία του “Doctor Strange”!

 

Ο “Doctor Strange είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες που έκαναν την εμφάνισή τους στο MCU και από το 2016 που προβλήθηκε η ταινία του, όλοι αναρωτιόμασταν ποια μπορεί να είναι η επόμενη περιπέτειά του. Φυσικά γνωρίζαμε πως θα είχε βασικό ρόλο στο συνολικό franchise, με κορυφαίο εκείνον στο Avengers: Infinity War.

Όσοι μάλιστα είδαμε τον “Πόλεμο Της Αιωνιότητας” δε σταματήσαμε στιγμή να απορούμε για το τι θα συμβεί στον Doctor Strange, δεδομένου μάλιστα πως (από το 2016 κιόλας) με την ερμηνεία του ο Benedict Cumberbatch κατέστησε τον Master Of The Mystic Arts έναν ισχυρό κρίκο σε αυτήν την super hero αλυσίδα. Μετά από σχεδόν δύο χρόνια “σιωπής”, ο ίδιος ο παραγωγός της Marvel Studios, Kevin Feige, επιβεβαίωσε πως θα ξαναδούμε τον Strange σε μία ακόμη δική του ταινία.

Σε συνέντευξή του όπου ρωτήθηκε πώς γίνεται και διατηρείται η ισορροπία στα πλάνα παραγωγής των ταινιών κάθε ήρωα, ο Feige εξήγησε πως όλα είναι θέμα προγραμματισμού και πως τα όποια μεγάλα χρονικά διαστήματα υπάρχουν σε κάθε ταινία μπορούν να είναι και φυσιολογικά. Επιπλέον, αυτές οι χρονικές αποστάσεις δίνουν την ευκαιρία σε κάθε ήρωα να εμφανιστεί σε άλλες ταινίες του Universe – όπως, εν προκειμένω, ο Strange εμφανίστηκε στο “Thor: Ragnarok”. Πιο συγεγκριμένα, είπε τα εξής:

“Μερικές φορές σκεφτόμαστε πού ακριβώς θα εμφανιστούν αυτοί οι χαρακτήρες. Το sequel του Strange, όταν το κάνουμε (γιατί σίγουρα θα το κάνουμε), θα τοποθετηθεί χρονικά μερικά χρόνια μετά από τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, και ο χαρακτήρας έχει ήδη μεγάλη βαρύτητα για το ‘Avengers: Infinity War’. Επομένως αυτό το ‘κενό’ είναι καλό όταν έχεις τόσους αγαπημένους χαρακτήρες που ο κόσμος θέλει να δει ξανά και ξανά. Την ίδια στιγμή, θέλουμε να έχουμε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε περισσότερο τον κάθε χαρακτήρα και να κάνουμε κάθε φορά κάτι διαφορετικό.”

Μπορεί παλιότερα ο ίδιος ο Benedict Cumberbatch να έλεγε πως δεν έχει ειπωθεί κάτι αναφορικά με μία δεύτερη ταινία του “Doctor Strange”, αλλά πλέον όλοι αντιλαμβανόμαστε αυτό που δήλωσε ο Feige – πως οι εξελίξεις σε κάθε ταινία της Marvel καθορίζουν κατά έναν τρόπο και τις επερχόμενες παραγωγές. Επιπλέον, έχουμε καταλάβει όλοι πως τόσο η Marvel, όσο κι οι ηθοποιοί (κι ειδικά ο Βρετανός ηθοποιός), έχουν εκπαιδευτεί άριστα στο να τηρούν… την ομερτά για τα επόμενα βήματα του MCU. Δεν είναι όλοι σαν τον (γλυκούλη!) Tom Holland που από τον ενθουσιασμό του πετάει το ένα spoiler μετά το άλλο – ενίοτε δε μας πειράζει κιόλας!

Τι έχω να πω εγώ ως fan…;

                “I call upon the energy of the twelve moons of Munnopor” για να μας ταξιδέψει σε νέα σύμπαντα ο soon-to-be Sorcerer Supreme!

You may also like