Τα 5 καλύτερα καθαριστικά προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα

Η σωστή και επιμελής φροντίδα του προσώπου μου, ήταν πάντα πρωταρχικής σημασίας για εμένα. Και ανέκαθεν είχα την αίσθηση και την ανάγκη να φροντίζω το πρόσωπό μου, παρά να καμουφλάρω τις βλάβες με το μακιγιάζ. Και τα καλά νέα είναι, πως η καινούργια τάση αγαπάει τα skincare προϊόντα. Εκείνα που θα βελτιώσουν την εικόνα και την υφή του προσώπου μας, που θα προλάβουν τα σημάδια του χρόνου και θα χαρίσουν στην επιδερμίδα μας, ελαστικότητα και λάμψη.  Το να καταλήξουμε σε μια συγκεκριμένη beauty routine, απευθυνόμενη στις δικές μας ανάγκες απαιτεί πολύ χρόνο, ψάξιμο και υπομονή. Αλλά τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν.

Όλα όμως ξεκινάνε από τον σωστό καθαρισμό του προσώπου μας. Σε ιδανικές συνθήκες αυτό είναι ένα αναγκαίο βήμα τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Ανεξαρτήτως του αν έχουμε εφαρμόσει προϊόντα μακιγιάζ στο πρόσωπό μας ή όχι, ο σωστός καθαρισμός του, κυρίως πριν τον βραδινό μας ύπνο θεωρείται μείζονος σημασίας. Συνεπώς vote for night!

Όταν δεν χρησιμοποιούμε τις καλύτερες κρέμες προσώπου, τους ορούς κατά της γήρανσης και τις θεραπείες για τα μάτια, φροντίζουμε το δέρμα μας να πάρει την αγάπη που του αξίζει με μια καθημερινή απεξάρτηση που είναι το καθαριστικό του προσώπου μας.

Είτε πρόκειται να αφαιρέσετε το μακιγιάζ, να καταπολεμήσετε την ακμή ή να κρατήσετε τους πόρους αόρατους, τα καθαριστικά προσώπου είναι ένας βασικός παράγοντας για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας άψογη. Κανένα προϊόν ντεμακιγιάζ, δεν μπορεί να συγκριθεί με το αποτέλεσμα που αφήνει πίσω του ένα υγρό σαπούνι καθαρισμού. Τα face cleansers, έχουν αναδειχτεί σε σούπερ ήρωες της καθημερινότητάς μας, αφού είναι εδώ για να αφαιρέσουν οτιδήποτε υπάρχει πάνω στο πρόσωπό μας, χωρίς να το ερεθίζουν και κυρίως χωρίς να αφήνουν υπολείμματα.

You may also like