Τα 6 ιδανικά snacks για την παραλία

Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο πιο οργανωτική γίνεσαι και όταν πηγαίνεις στην παραλία δεν θες να λείπει τίποτα από την τσάντα σου. Ειδικότερα αν έχεις και μικρά παιδιά, τότε ξέρεις πολύ καλά ότι πρέπει να έχεις αρκετά snack, έτσι ώστε να είστε όλοι ευχαριστημένοι και το σημαντικότερο χορτάτοι. Αν λοιπόν έχεις ‘’κολλήσει’’ και δεν ξέρεις τι άλλο snack, να πάρεις στην παραλία, check παρακάτω τις νόστιμες ιδέες μας.

Αυτά τα snacks πρέπει να παίρνεις μαζί σου στην παραλία

1. Σταφύλια

Σχεδόν όλα τα φρούτα που έχουν προστατευτικό εξωτερικό στρώμα, όπως τα δαμάσκηνα, τα πορτοκάλια, τα νεκταρίνια κτλ, είναι μια ιδανική επιλογή για την παραλία, γιατί αντέχουν στην ζέστη περισσότερα από τα υπόλοιπα. Όμως τα σταφύλια αποτελούν ένα πολύ έξυπνο σνακ, αφού μπορείς άνετα να τα βάλεις σε ένα ψυγειάκι, να παγώσουν και 15 λεπτά πριν τα φας, να τα βγάλεις έξω για να έρθουν στην κατάλληλη θερμοκρασία. Δροσερά και με ελάχιστες θερμίδες, απλά θα τα αγαπήσεις!

2. Smoothie

Έχεις κάποιο αγαπημένο smoothieπου το απολαμβάνεις κάθε μέρα; Ε, λοιπόν σου προτείνουμε να συνεχίσεις να το πίνεις και στην παραλία, δίπλα στο κύμα. Αρχικά πάρε ένα μπουκάλι θερμό και λίγο πριν φύγεις για το μπάνιο σου, φτιάξε το smoothie, έτσι ώστε να μείνει όσο πιο φρέσκο γίνεται. Σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα smoothie κυρίως με φρούτα, το οποίο θα είναι γευστικό και θα πάρεις και τις βιταμίνες σου.

3. Σαλάτα

Μπορεί το μυαλό σου να πηγαίνει στις κλασικές πράσινες σαλάτες με ρόκα και μαρούλι, αλλά όχι, αυτή τη φορά θα κάνεις τη διαφορά κα θα επιλέξεις ‘’έξυπνες’’ σαλάτες, που με την ζέστη δεν θα αλλοιωθούν. Διάλεξε ανάμεσα στο ταμπουλέ αλλά και στην κινόα και μην ξεχάσεις μέσα να προσθέσεις λαχανικά και στην καλύτερη λίγο τυρί. Πεντανόστιμη και υγιεινή επιλογή!

          4.  Wraps

          Ωραία τα σάντουιτς, αλλά όταν έχει λίγο αέρα στην παραλία και η άμμος παγιδεύεται μέσα στο ψωμί, αυτό τότε δεν είναι αστείο. Φτιάξε wraps από το σπίτι σου με αραβική πίτα, πρόσθεσε μέσα τα αγαπημένα σου υλικά και τύλιξε τα καλά με λίγο αλουμινόχαρτο, το οποίο θα τα προστατέψει και από την ενοχλητική άμμο.

5. Μπάρες

Είτε έχεις ανάγκη για κάτι γλυκό είτε για κάτι αλμυρό, οι μπάρες είναι η ιδανική επιλογή για να καλύψει άμεσα τις ανάγκες σου. Προτίμησε να πάρεις μαζί σου μπάρες με βρώμη και ξηρούς καρπούς και απόφυγε οτιδήποτε έχει μέσα καραμέλα και σοκολάτα. Δεν θέλεις ενώ είσαι στην παραλία και πεινάς, να λιώνει η μπάρα και εσύ να κολλάς παντού. Σωστά;

6. Λαχανικά και χούμους

Από μόνα τους λαχανικά όπως το καρότο και το αγγούρι, δημιουργούν το πιο τραγανό και δροσιστικό snackγια την παραλία. Αν όμως τα συνδυάσεις με χούμους και τα βουτάς μέσα, τότε μιλάμε για τον απόλυτο συνδυασμό, που ακόμα και οι διπλανοί σας στις ξαπλώστρες θα θέλουν να δοκιμάσουν.

Τι λες; Έχεις άλλες ιδέες για τα snacks της παραλίας;

Photo credits:  Instagram @emilisindlev

You may also like