Τα fitness trackers είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό gadget

Μας αρέσει να θεωρούμε τους εαυτούς μας υγιείς. Τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούμε όσο μπορούμε. Αλλά ας παραδεχτούμε ότι μερικές φορές μια μικρή βοήθεια είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Μπορεί να είναι δύσκολο να τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας (όπως εκείνες του να πηγαίνουμε πέντε φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο), και να καταλήγουμε να αυτομαστιγωνόμαστε για εκείνο το παγωτό που δεν το είχαμε πραγματική ανάγκη αλλά ας το παραδεχτούμε. Το να διατηρήσεις το πρόγραμμά σου σε έναν κόσμο γεμάτο με κεράσματα και λοιπούς πειρασμούς, είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Γι’ αυτό αγαπάμε τα fitness trackers. Αυτοί οι μικροί προπονητές που βρίσκονται συνεχώς περασμένοι πάνω μας, είναι υπεύθυνοι να διατηρήσουν ζωντανά τα κίνητρά μας ώστε να μπορούμε να επικεντρωθούμε στην προσπάθειά μας προς την υλοποίηση των στόχων μας 24/7. Μας παρέχουν καθοδήγηση για τα πάντα, από το πόση απόσταση έχουμε διανύσει, μέχρι πόσο καλά κοιμηθήκαμε το βράδυ. Με αυτούς τους θησαυρούς στα χέρια μας, όλα αυτοί οι στόχοι φαίνονται πολύ πιο εφικτοί. Σωστά; Αυτή τη στιγμή, οι συγκεκριμένες συσκευές είναι πιο αναβαθμισμένες τεχνολογικά από ποτέ και είναι τόσο διασκεδαστικό να βλέπετε όλα τα καινούργια χαρακτηριστικά που βγαίνουν κάθε τόσο. Εσείς έχετε; Αν όχι, σας παρουσιάζουμε τα δικά μας αγαπημένα για να πάρετε ιδέες και έμπνευση.

#1 Το Huawei A2 fitness tracker, μπορεί και εντοπίζει αυτόματα τον τύπο άσκησης που εκτελείς όπως ποδήλατο, τρέξιμο ή περπάτημα ενώ καταγράφει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείς όπως διάρκεια, απόσταση, βήματα και θερμίδες.

#2 Με το Fitbit Charge 3 μπορείς να παρακολουθείς τους καρδιακούς σου παλμούς, να καταγράφεις την καύση των θερμίδων σου και να βελτιστοποιείς την προπόνηση σου με συμβουλές που συμβάλουν στους προσωπικούς σου στόχους ευεξίας.

#3 Με άριστες επιδόσεις και πολλές δυνατότητες, το Garmin Forerunner 35 προσφέρει όσα χρειάζεσαι για να παρακολουθείς επαρκώς την καθημερινότητά σου, τις ασκήσεις σου και να ζεις υγιεινά! Παρακολουθεί τις ασκήσεις σου και την ποιότητα του ύπνου σου, χάρις σε τεχνολογίες όπως το ενσωματωμένο GPS και ο παλμογράφος καρπού, που με ακρίβεια καταγράφουν τις ασκήσεις σου σε πολλαπλά επίπεδα δίχως την ανάγκη για επιπλέον εξοπλισμό.

#4 Το Samsung Activity Tracker είναι ένα πρωτοποριακό λουράκι για τον καρπό που καταγράφει τη ζωή σου και σου επιτρέπει να παρακολουθείς ό,τι κάνεις: τις κινήσεις, την επικοινωνία, την ψυχαγωγία σου. Κατάγραψε σημαντικές στιγμές και παρακολούθησε τη ζωή σου να ξετυλίγεται στο Android smartphone ή tablet που διαθέτεις.

#5 Μιλήστε του. Καταγράψτε τη ζωή σας. Ένα μοντέρνο Smart Band με καμπυλωμένη οθόνη και φωνητικές δυνατότητες, έρχεται από την Sony, με την ονομασία SWR30! Γνήσια εμπειρία κλήσεων χωρίς χρήση των χεριών. Ό,τι χρειάζεστε για να κάνετε μια κλήση ή να απαντήσετε σε εισερχόμενες είναι εκεί, στον καρπό σας. Όταν έχετε μια εισερχόμενη κλήση, πατήστε μία φορά για να απαντήσετε και μιλήστε με τον συνομιλητή σας χωρίς να βγάλετε το smartphone από την τσέπη ή την τσάντα σας. Ποτέ ξανά χαμένη κλήση.

You may also like