Τα looks του τριημέρου: 18, 19 & 20 Ιουνίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Λογικά ξεκινήσατε ήδη να απολαμβάνετε το τριήμερο και ετοιμάζεστε για εκδρομή, αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Όπου κι αν βρεθείτε, όμως, σίγουρα θέλετε να είστε πάλι κομψές και στυλάτες! Δείτε, λοιπόν, τις προτάσεις μας για το τριήμερο.

Set #1: Επιλέξτε ένα μακρύ φόρεμα (αν είναι δυνατόν και σε κάποιο γλυκό nude ή ροζ παστέλ χρώμα, όπως εδώ) και συνδυάστε το με strap πέδιλα ή πλατφόρμες. Συνδυάστε το με μακριά σκουλαρίκια, βραχιόλι με πέρλες (αν είναι δυνατόν στα χρώματα του ρούχου) και με αντίστοιχού χρώματος hair clips. Για τα προσωπικά σας είδη προτιμήστε μία τσάντα ώμου με αλυσίδα.

18, 19 & 20 ΙΟΥΝ 2016 #1

Set #2: Αν θέλετε κάτι πιο… παιχνιδιάρικο, επιλέξτε ένα λευκό playsuit ώστε μετά να παίξετε ελεύθερα με το χρώμα (εγώ, όπως βλέπετε, προτίμησα το άκρως καλοκαιρινό κίτρινο!). Συνδυάστε το με flat boho σανδάλια και μία ψάθινη τσάντα (η συγκεκριμένη είναι και τύπου statement, μια που μοιάζει με… ανανά!). Από κοσμήματα, επιλέξτε κολιέ και σκουλαρίκια πάλι σε χρώμα και μην ξεχάσετε την ψάθινη fedora σας!

18, 19 & 20 ΙΟΥΝ 2016 #2

Set #3: Επίσης παιχνιδιάρικη διάθεση θα έχει το look σας αν παίξετε ε το πορτοκαλί. Επιλέξτε ένα skater φόρεμα με ένα ζευγάρι ψάθινες πλατφόρμες. Εδώ σας βρήκα και μία τσάντα που χρωματικά ταιριάζει με το look, αλλά το νόημα είναι να επιλέξετε μία που να ταιριάζει σε μία (όπως είπα) παιχνιδιάρικη mix ‘n’ match διάθεση! Σκουλαρίκια-κρίκοι και κολιέ με χάντρες ολοκληρώνουν το look. Α, προστατέψτε τα ματάκια σας με ένα ζευγάρι στρογγυλά γυαλιά ηλίου, που είναι κι από τις φετινές τάσεις!

18, 19 & 20 ΙΟΥΝ 2016 #3

Τέλος, για τα μαλλιά σας, δοκιμάστε αυτή την αλογοουρά-πλεξούδα, η οποία μοιάζει εύκολη και γρήγορη – όπως, άλλωστε θέλουμε να κάνουμε τα μαλλιά μας το καλοκαίρι!

Braided ponytail

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς, καλό τριήμερο και φυσικά… καλές βουτιές!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

 

You may also like