Τι είναι το “Yes I do”; από την Μυρτώ Κάζη

1188_526411004073345_1232358715_nΔεν ξέρω πώς η Μυρτώ Κάζη θα σχεδιάσει τον δικό της γάμο… αλλά σίγουρα θα έχει class και style! Μέχρι τότε όμως θα μπορεί να συμβουλεύει και να βρίσκει τις πιο προσιτές λύσεις για τον δικό σας γάμο ή της κολλητής σας ή του καλύτερού σας φίλου! Κι αυτό μέσα από το πιο εμπνευσμένο και χρηστικό site, το “Yes I do”! Για να μάθετε περισσότερα, μα ςτο παρουσιάζει η ίδια, με τα δικά της λόγια…

από την Μυρτώ Κάζη, δημοσιογράφο

Τι είναι το Yes I do; Ένα μεγάλο Wedding Portal με θέμα… τον γάμο. Τον γάμο όπως τον θέλει η γενιά μας, διαφορετικό αλλά και παραδοσιακό, πρωτότυπο αλλά και ρομαντικό. Το logo μας είναι “ραμμένο” με κλωστή και καταλήγει στο παραδοσιακό βελονάκι της γιαγιάς. Ελάτε να οργανώσουμε μαζί το πιο τρελό γαμήλιο πάρτυ, με διπλό άξονα: low budget & high expectation! Μπείτε, εμπνευστείτε, ονειρευτείτε και ξεκινάμε το wedding planning!

Την μέρα που ανέβηκε (την 1η Αυγούστου)  ήταν  για μένα μια μεγάλη μέρα, έκλεινα τα 30,( ναι ναι ακόμα είμαι cool με αυτό) πέρασα πολύ όμορφα γενέθλια με τους κολλητούς μου φίλους που έχω σαν αδέρφια μου, η χρονιά που πέρασε ήταν για μένα πολύ δημιουργική, οι γονείς μου είναι καλά στην υγεία τους και  ξεκίνησα ένα διπλό προσωπικό project.

579561_10152371901660288_283123881_nΑπό τη μία το Yes I Do, ένα wedding portal για τους γάμους των ζευγαριών της γενιάς μας. Ένας χώρος για να δείτε, να εμπνευστείτε, να ονειρευτείτε και να οργανώσετε τον δικό σας γάμο. Με αισθητική ρομαντική, vintage, boho και πολύ ιδιαίτερη, εδώ θα βρείτε τις ιδέες που ίσως ψάχνατε. Αφορμή, ο γάμος δυο φίλων πριν καιρό που αναζητώντας τα διαδικαστικά έφτασαν σε budget μεγαλύτερο του προϋπολογισμού του κράτους. Οι γνωριμίες μας στον χώρο, fashion designers, φωτογράφοι, hairstylists, make up artists, είναι παιδιά ταλαντούχα, με new generation αισθητική και πολύ low budget απαιτήσεις. Ο γάμος των παιδιών έγινε με το 1/5 των χρημάτων και ήταν ο ωραιότερος που έχω πάει στη ζωή μου. Αυτό θα κάνουμε λοιπόν. Και όταν λέω “θα κάνουμε” εννοώ όλη την παρέα των κοριτσιών, δημοσιογράφων, που είμαστε πίσω από αυτό το Wedding Workshop. Θα μας γνωρίσετε μια μια, μην ανησυχείτε!

Από την άλλη το Yes I Do – The Blog, το προσωπικό μου blog. Η φράση μπορεί να είναι δανεισμένη από wedding περιβάλλον, αλλά χαρακτηρίζει όλη την φιλοσοφία της ζωής μου. Ναι σε fashion προτάσεις, ναι σε beauty μυστικά, ναι σε βόλτες στο κέντρο, μουσικές, παρέες, απόψεις, ταξίδια συνεντεύξεις, γέλιο. Το logo μας εδώ αλλάζει μορφή, από το παραδοσιακό βελονάκι της γιαγιάς, γίνεται φτερό πένας. Γιατί εδώ θα γράψουμε πολύ!

You may also like