Τι πρέπει να προσέχουμε περισσότερο στα μαλλιά μας;

Τι είναι αυτό που έχει περισσότερο σημασία για εσάς όσον αφορά την εμφάνιση σας; Αυτό που επηρεάζει την ψυχολογία των γυναικών στις περισσότερες εμφανίσεις τους είναι σε τι κατάσταση είναι τα μαλλιά τους. Αν είναι κομμένα ή βαμμένα, αν έχουν χτενιστεί ή απλά τα έχουν φορμάρει… Μέσα από αυτά τα στοιχεία πολλές φορές δηλώνουν την κακή τους ψυχολογία όταν δεν είναι καθόλου περιποιημένα. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν καλέσματα ή γιορτές και τρέχουν ως την τελευταία στιγμή! Πως θα ενισχύσουμε την λάμψη τους και την καλή τους φυσική κατάσταση μετά από τόσο σίδερο και μπιστολάκι;

Nexxus Curl Define για σγουρά μαλλιά

Σαμπουάν και μαλακτικό μαζί! Κάντε μασάζ, κάντε αφρό και ξεβγάλτε με το σαμπουάν Curl Define για υγιή σγουρά μαλλιά. Εμπλουτισμένο με Protein Fusion, με πρωτεΐνη μεταξιού και λάδι marula. Χωρίς θειικά άλατα καθαρίζει απαλά, προστατεύοντας από το σπάσιμο των σγουρών μαλλιών.

John Frieda Blue Crush for Brunettes Blue Shampoo and Conditioner

Το μπλε σαμπουάν είναι ειδικά σχεδιασμένο για μελαχρινές για να καταπολεμήσει ακόμη και τους πιο επίμονους ζεστούς, πορτοκαλί τόνους στα μαλλιά. Βοηθά να διατηρήσετε το χρώμα των μαλλιών σας ζωντανό και φρέσκο σαν να φύγατε από το κομμωτήριο! Το μείγμα τριών χρωμάτων του σαμπουάν σχεδιάστηκε για να είναι μια εύχρηστη προστασία από τα μπρούτζινα μαλλιά ή τα ξεθωριασμένα χρώματα. Είναι κατάλληλο για βαμμένα και φυσικά μαλλιά.

Matrix Total Results So Silver Shampoo

Το Total Results So Silver είναι ένα επαγγελματικό σαμπουάν καθαρισμού κομμωτηρίου που καθαρίζει και εξουδετερώνει την ανεπιθύμητη ορειχάλκινη ζεστασιά και εξαλείφει τους θαμπούς, κίτρινους τόνους. Φωτίζει τις ανταύγειες στα ξανθά και προσθέτει λαμπερή φωτεινότητα για βαμμένα και φυσικά μαλλιά που κυμαίνονται από γκρι έως λευκές αποχρώσεις.

Ouai Scalp – Body Scrub

Ένα βάζο με ένα ονειρικό μείγμα από ζάχαρη και λάδι καρύδας, το Ouai Scalp & Body Scrub ενισχύει την κυκλοφορία και ενισχύει την ηρεμία. Απολεπίζει το τριχωτό της κεφαλής, το σώμα και βοηθά στην εξισορρόπηση του δέρματος σας. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και η φυτική ζάχαρη που εμπεριέχει…Δεσμεύει το νερό και βοηθά στη βελτίωση της υγρασίας του δέρματος.

Τα ιδανικό σαμπουάν είναι η καλύτερη βάση για ένα τέλειο χτένισμα!

Featured image: unsplash.com/@yoannboyer

You may also like