Μπαίνοντας στο 2022 με πείσμα…

Έφτασε πάλι η ώρα του απολογισμού… Η αλήθεια είναι πως ο απολογισμός είναι μία εξαιρετική άσκηση mindfulness και στο τέλος του μοιάζει με περίληψη από gratitude journal.You should try that!

               2021… Ουφ! Από πού να αρχίσω τώρα να σου τα “σούρω”;

               Από το γεγονός πως σε υποδεχθήκαμε πάλι με lockdown, μάσκες και “κρατώντας αποστάσεις”; Από το γεγονός πως εκεί που είπαμε πως θα δούμε φως στο τούνελ αρχίσαμε πάλι με την αβεβαιότητα και το “και ξανά προς τη δόξα τραβά”;

               Χμμμ… Όχι, ας πάρουμε τα πράγματα αλλιώς.

               Ναι, το 2021 δε μας έφερε όσα περιμέναμε πως θα μας φέρει σε επίπεδο κανονικότητας. Όμως πάντα, ακόμη και στην καταιγίδα, υπάρχουν μικρά πράγματα που φέρνουν λιακάδα.

               Τι ήταν αυτά για μένα;

               Ήταν η οικογένειά μου, που μπορούσα να στραφώ για βοήθεια ανά πάσα στιγμή. Ιδίως όταν ήρθε η ώρα να πάρω έναν διαφορετικό δρόμο στη ζωή μου. Γεωγραφικά δεν είμαι εκεί, κοντά τους αυτές τις ώρες, όμως είμαι ευγνώμων που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την επιλογή μου και να μου εύχονται κάθε στιγμή να πάνε όλα όπως ονειρεύτηκα.

               Ήταν οι φίλοι μου που μου πρόσφεραν το χρόνο τους να μοιραστώ κάθε αγωνία αλλά και κάθε στιγμή χαράς.

               Ήταν οι συνεργάτες μου που, ακόμη και στις ζόρικες μέρες ήταν πάντα εκεί με χαμόγελο και χιούμορ για να γίνει η καθημερινότητα πιο εύκολη. Και βεβαίως που με δίδαξαν όσα τώρα προσπαθώ να θέσω σε εφαρμογή στο νέο μου επαγγελματικό βήμα.

               Κι ήταν ο σύντροφός μου που, μέχρι να πούμε πια πως δε μας χωρίζουν χιλιόμετρα, είχε πάντα το χρόνο και την υπομονή για να με ακούσει να του εκμυστηρεύομαι όσα νιώθω κι όσα λαχταρώ. Μέχρι που ήρθε η ώρα να μοιραζόμαστε μαζί όσα μας απασχολούν κι όσα μας κάνουν ευτυχισμένους.

               Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, έχω να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα και πως θα κάνω τα πάντα ώστε να είναι περήφανοι για μένα.

Όσο για το 2022;

Ένα στίχος μου έρχεται στο μυαλό, από το λατρεμένο “The Greatest Showman”:

“Look out ’cause here I come

And I’m marching on to the beat I drum”

               Οδεύω στο νέο χρόνο με πεισματάρικο βηματισμό, γιατί είμαι ακόμη πιο αποφασισμένη να διεκδικήσω την ευτυχία. Για μένα αλλά και για όσους αγαπώ! Bring it on, 2022! Είμαι έτοιμη!

               Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας σας εύχομαι Καλή Χρονιά με Υγεία, Τύχη, Χαρά και απεριόριστη Αγάπη! Σας φιλώ!

               P.S.: Ευχαριστώ για άλλη μία φορά όλους εσάς, τους φίλους του The K-Magazine που μου κάνατε διαδικτυακή συντροφιά για ακόμη μία χρονιά, καθώς και την Κατερίνα για όλη την εμπιστοσύνη και τη στήριξή της!

Featured image: unsplash.com/@erwanhesry

You may also like