Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 1 Αυγούστου

Αποχαιρετούμε τον Ιούλιο και οι θερμοκρασίες είναι ήδη αισθητά ανοδικές, μια που μας προειδοποίησαν πως πρέπει να αναμένουμε κύμα καύσωνα. Τι κι αν η αυριανή μέρα δε μας βρίσκει στην ακροθαλασσιά φορώντας μαγιό κι ένα καλό βιβλίο ανά χείρας; Θα την περάσουμε και φυσικά… με στυλ!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Αίθριος θα είναι ο καιρός στην επικράτεια, με μοναδικές εξαιρέσεις κάποιες παροδικές αραιές νεφώσεις κατά τις απογευματινές ώρες που στα ορεινά θα εξελιχθούν σε ασθενείς βροχοπτώσεις. Αισθητά υψηλή θα είναι η θερμοκρασία που θα κυμανθεί κατά μέσο όρο μεταξύ 25°C και 37°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν

               Τι προτείνουμε;

               Τίποτα δεν είναι τόσο καλοκαιρινό από το λινό φόρεμα: κομψό, αέρινο και οπωσδήποτε δροσερό! Στα Marks & Spencer μπορούμε να βρούμε το ιδανικό για εμάς – μην ξεχνάμε πως ακόμη είμαστε σε περίοδο εκπτώσεων!

Marks & Spencer

               Οι πλατφόρμες είναι παπούτσια επίσης καλοκαιρινά και μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε περίσταση κι ο Bozikis αυτό το γνωρίζει καλά!

Bozikis

               Σας είπαμε πως στα Marks & Spencer μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά αξεσουάρ; Ω, ναι, και με το συγκεκριμένο φόρεμα μας αρέσει ένα ογκώδες κολιέ με γεωμετρικό  χαρακτήρα σε συνδυασμό με drop σκουλαρίκια κι ένα σετ βραχιολιών που θυμίζουν… θάλασσα!

               Από τον Bozikis μπορούμε επίσης να προμηθευτούμε υπέροχες τσάντες ώμου…

Bozikis

               …. Όπου δεν παραλείπουμε να προσθέσουμε και τα γυαλιά ηλίου μας! Αυτή τη βδομάδα μας κέρδισαν τα νέα γυαλιά ηλίου TH 1649 S του Tommy Hilfiger που έχουν και μία αύρα 80’s!

Tommy Hilfiger

               Τέλος, ‘80s μπορεί να θυμίζει και το χτένισμά μας! Πώς; Κάνε το όπως ο… Michael Kors που επανέφερε τα pigtails – εμείς τα προτιμούμε χαμηλά και προσωπικά θα τα έδενα με λεπτές κορδέλες!

               Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like