Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 10 Ιανουαρίου

Πω, πω… τη βδομάδα κι αυτή που μας πέρασε! Κρύο, χιόνια… όχι πως κι αυτή τη βδομάδα δε θα μας ταλαιπωρήσουν, αλλά πάντα ελπίζουμε να πέσουν έξω οι μετεωρολόγοι. Επειδή, όμως, ως κοριτσάκια, θέλουμε να φέρουμε εις πέρας τις υποχρεώσεις μας με στυλ… ας τα πάρουμε με τη σειρά!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Νεφώσεις και τοπικές βροχές θα κυριαρχήσουν αύριο, οι οποίες βροχές θα εξελιχθούν σε σποραδικές καταιγίδες στο Ανατολικό Αιγαίο. Στα ορεινά ηπειρωτικά δεν αποκλείονται και χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα είναι ελαφρώς ανοδική συγκριτικά με τις προηγούμενες μέρες, με το μέσο όρο να κυμαίνεται μεταξύ 5°C και 11°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί εντάσεως 4 ως 6 μποφόρ κι αναμένονται να εξασθενήσουν κατά τις απογευματινές ώρες.

               Τι προτείνουμε;

               Είναι αρκετά ελπιδοφόρο το ότι η θερμοκρασία θα είναι λίίίίγο υψηλότερη, επομένως μπορούμε να χαρούμε (επιτέλους!) το αγαπημένο μας culotte παντελόνι, ειδικά αν είναι και σε κοτλέ ύφανση, που κυριαρχεί φέτος το χειμώνα.


See By Chloe corduroy culottes

               Το denim στοιχείο δε μαρτυρά προχειρότητα, όπως ίσως κάποιες φίλες φοβούνται, ειδικά αν επιλέξουν ένα από τα νέα πουκάμισα της GAP κι από επάνω φορέσουν ένα ζεστό πουλόβερ με λαιμόκοψη από τη Falconeri.

               Μπορεί τα χιόνια σταδιακά να υποχώρησαν, όμως οι θερμοκρασίες κρύβουν το κίνδυνο για παγωμένες επιφάνειες ενόσω βαδίζουμε. Οπότε επιλέγουμε τον Tsakiris Mallas για να επιλέξουμε το κατάλληλο για την περίσταση ζευγάρι μποτάκια με αντιολισθητική σόλα, ενώ μπορούμε να κάνουμε το look πιο ιδιαίτερο με ένα opaque καλσόν με λεπτομέρειες όπως μόνο τα καταστήματα Calzedonia ξέρουν να προτείνουν! Ενώ “μπλέκουμε” υλικά και προτιμάμε ένα suede πανωφόρι…

               … ενώ για τα προσωπικά μας είδη δε λέμε όχι σε μία κομψή bucket bag με κρόσσια!


      Miu MIu bucket bag

               Ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια αρκούν για να δώσουν λάμψη στην εμφάνισή μας…


     Alighieri earrings

               … και βεβαίως δε βγαίνουμε από το σπίτι χωρίς να έχουμε φροντίσει να προστατεύσουμε το λαιμό μας από το κρύο!

               Τέλος, για τα μαλλιά σας, αρκεί μία χαλαρή αλογοουρά πιασμένη με μία λεπτή κορδέλα.

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like