Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 10 Μαρτίου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Τι μου κάνετε; Το πρώτο του δεκαήμερο ο Μάρτης μας «τίμησε» με τα… σκωτσέζικα ντους του! Από λιακάδες σε βροχή κι αέρα και φτου κι απ’ την αρχή! Δεν πτοούμαστε, όμως! Εμείς αρκεί να δούμε τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να διαλέξουμε το κατάλληλο outfit για τις εξόδους μας!

Για την Αθήνα:

Με λιακάδα θα ξυπνήσετε οι φίλες στην Αθήνα με κατά διαστήματα αραιές νεφώσεις κι οι πιθανότητες για βροχή ελάχιστες έως μηδαμινές. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου κι οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί με ένταση περίπου 2-4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Εκμεταλλευτείτε τη λιακάδα (σας ζηλεύω, εν Αθήναις φίλες!) και φορέστε μία midi φούστα, κατά προτίμηση με κάποιο pattern, όπως αυτή τη ριγέ που σας βρήκα εδώ. Συνδυάστε το με ένα απλό μπλουζάκι που ταιριάζει με τα χρώματα του pattern κι ένα μεσάτο σακάκι ή τζάκετ, αν δε θέλετε να φορέσετε δύο πανωφόρια. Μία tote bag με διχρωμία που ταιριάζει στις αποχρώσεις των ρούχων κι ένα ζευγάρι ψηλές μπότες ολοκληρώνουν ιδανικά το look κι αρκούν οι πινελιές με τα κοσμήματα. Θα μου άρεσε ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με πέτρα κι ένα δαχτυλίδι με σχέδιο.

Athens 10-3-2016

                Για τη Θεσσαλονίκη:

                Στη Θεσσαλονίκη η μέρα θα ξεκινήσει με βροχόπτωση/καταιγίδα (τα σκωτσέζικα ντους που λέγαμε…!), της οποίας η ένταση θα μειωθεί προς το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου περίπου κι οι άνεμοι ανατολικοί – βορειοανατολικοί με μεταβλητές διευθύνσεις εντάσεως 2-4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Φορέστε ένα φαρδύ παντελόνι τύπου «σαλβάρι» με ένα στενό πουκάμισο ή μπλουζάκι και συνδυάστε το με το αγαπημένο μου φετινό fashion trend: τα sneakers – αν είναι και Stan Smith ακόμα καλύτερα! Από επάνω αρκεί ένα ημίπαλτο – με μήκος περίπου στους γοφούς. Αν «παίξετε» με το άσπρο και το μαύρο, βάλτε χρώμα στο look με μία tote bag, ένα λεπτό φουλάρι και τα κοσμήματα – σκουλαρίκια κι ένα φαρδύ βραχιόλι. Μόλις δημιουργήσατε ένα street look σπορ και απόλυτα μοντέρνο!

Thessaloniki 10-3-2016

Τέλος για τα μαλλιά σας δοκιμάστε μία διαφορετική αλογοουρά, δημιουργώντας μία θηλιά, όπως εδώ!

Looped ponytail

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.kairos.gr  & www.freemeteo.com

You may also like