Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 11 Αυγούστου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Ελπίζω να σας πετυχαίνω με όμορφη διάθεση και να ετοιμάζεστε για το επερχόμενο τριήμερο. Κάποιες από εμάς βρισκόμαστε ακόμη στα αστικά κέντρα λόγω των υποχρεώσεων μας, αν δεν έχουμε ήδη γυρίσει από καλοκαιρινή άδεια. Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως δε μπορούμε να χαρούμε τη μέρα στο ενδιάμεσο, πάντα με στυλ, φυσικά! Ας δούμε λοιπόν τι καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… πάμε ντουλάπα!

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα (περίπου 27 έως 37 βαθμούς Κελσίου). Παράλληλα θα πνέουν άνεμοι βόρειοι – βορειοανατολικοί εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Επιλέξτε ένα φόρεμα με δέσιμο στο λαιμό και (ιδανικά) με floral pattern. Συνδυάστε το μ’ ένα ζευγάρι πλατφόρμες με χρώμα και κάντε statement με μία κίτρινη tote τσάντα. Ένα ζευγάρι κρίκοι – σκουλαρίκια κι ένα statement κολιέ θα δώσουν λάμψη στο look. Ολοκληρώστε με μία ιδέα vamp μ’ ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από ταρταρούγα. Αν ετοιμάζεστε για επίσκεψη για manicure «παίξτε» με μία απόχρωση του καρπουζιού – η Essie, μάλιστα έχει ένα γλυκύτατο βερνίκι!

Athens 11-8-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

Λιακάδα προβλέπεται και στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 27 και 34 βαθμών Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μεταβλητοί εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Οι ρίγες (ειδικά το καλοκαίρι) είναι φίλες μας κι είναι διαχρονικά μοντέρνες! Ένα φόρεμα με ρίγες θα δώσει μία navy νότα στο look σας. Αν είναι και pleated όπως εδώ, τα ψηλοτάκουνα lace up πέδιλά σας θα δέσουν άψογα! Δώστε χρώμα στο σετ με μία tote τσάντα σε κόκκινο χρώμα και φορέστε το καλοκαίρι σε κοσμήματα – άγκυρες, αστερίες… ό,τι προτιμάτε! Δώστε μία ανέμελη ιδέα στο look με μία ψάθινη fedora και, αν κι εσείς ετοιμάζεστε για φρεσκάρισμα στα νύχια σας, ένα μπλε θαλασσί είναι ό,τι πρέπει!

Thessaloniki 11-8-2016

Τέλος, για τα μαλλιά σας, προτιμήστε την «αθάνατη» χαμηλή αλογοουρά, που και τύπο θα δώσει και στα δύο looks και θα σας απαλλάξει από τον ενοχλητικό ιδρώτα στο σβέρκο!

Low ponytail with twist

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.kairos.gr  & www.freemeteo.com

 

You may also like