Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 13 Ιουλίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Ήρθε πάλι ο καύσωνας και, όπως και να έχει, ποσώς τον ενδιαφέρει αν εμείς πρέπει να βγούμε έξω για τις υποχρεώσεις μας. Μπορεί η ιδέα του να βγούμε με το μαγιό και το παρεό να ακούγεται ελκυστική, αλλά δε νομίζω πως θα ισχύει το ίδιο αν εμφανιστούμε έτσι στο γραφείο, λόγου χάρη! Επομένως, ας δούμε τι συνθήκες θα επικρατήσουν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας για να επιλέξουμε δροσερά και φυσικά στυλάτα outfits!

Για την Αθήνα:

Ανεβασμένες αισθητά θα είναι οι θερμοκρασίες στην ηλιόλουστη Αθήνα και θα κυμαίνονται μεταξύ 29°C και 38°C. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοδυτικοί ασθενείς (εντάσεως περίπου 2 μποφόρ) και στη συνέχεια η διεύθυνσή τους θα μεταβληθεί σε ανατολική εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Ομολογώ πως, προσωπικά, τα παντελόνια στη διάρκεια του καλοκαιριού νιώθω να με καταπιέζουν… Τα πράγματα αλλάζουν, όμως, όταν πρόκειται για αεράτες παντελόνες από δροσερά υφάσματα! Συνδυάστε τη δική σας παντελόνα – culottes με ένα statement top – ας έχει, για παράδειγμα, μία ιδιαιτερότητα στους ώμους όπως προτείνει o Jason Wu. Ένα ζευγάρι πέδιλα με τετραγωνισμένο τακούνι και διακόσμηση σε αυτά ενισχύουν το statement χαρακτήρα του look, ενώ για τα προσωπικά σας είδη μία tote τσάντα με χερούλι ξύλινο ή μπαμπού είναι ιδανική. Από κοσμήματα παίξτε με το χρυσό φορώντας ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια, ένα μακρύ κολιέ – μενταγιόν, ένα βραχιόλι κι ένα ρολόι με λουράκι που τυλίγει. Φυσικά μην ξεχάσετε να φορέσετε αντηλιακό και να προστατεύσετε τα ματάκια σας από τις ακτίνες του ήλιου!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Λιακάδα κι υψηλές θερμοκρασίες θα προκύψουν και στη Θεσσαονίκη, με το θερμόμετρο να “παίζει” μεταξύ 24°C και 38°C. Οι άνεμοι θα ξεκινήσουν το πρωί από βορειοανατολικοί διεύθυνση εντάσεως περίπου 1 μποφόρ (το λες κι άπνοια!) και θα μεταβληθούν το μεσημέρι σε νοτιάδες εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Λατρεύω τα empire φορέματα… είναι δροσερά και τόσο θηλυκά και κομψά! Αν σκέφτεστε να εκμεταλλευτείτε την εκπτωτική περίοδο, καρντασίνες μου, επιλέξτε το δικό σας με ένα floral pattern – οι Dolce & Gabbana φέτος το τιμούν ιδιαίτερα! – και συνδυάστε το με ένα ζευγάρι nude ή μεταλλικά flat σανδάλια για extra δόση καλοκαιρινής ανεμελιάς στην εμφάνισή σας. Μία τσάντα bucket που κρέμεται από τον ώμο είναι ό,τι πρέπει για τα προσωπικά σας είδη, ενώ από κοσμήματα αρκούν ένα choker με κρεμαστές λεπτομέρειες κι ένα ζευγάρι μικροκαμωμένα κρεμαστά σκουλαρίκια. Αν ετοιμάζεστε για ραντεβού με τη μανικιουρίστα σας, “παίξτε” με μία απόχρωση του ροζ και του λευκού, ενώ κι εσείς δεν πρέπει να ξεχάσετε τα γυαλιά ηλίου σας!

Όπως παρατηρήσατε, σε ό,τι αφορά τα γυαλιά ηλίου, έχω ενθουσιαστεί με την καλοκαιρινή συλλογή του Tommy Hilfiger, ο οποίος παίζει με το pattern της μαρινιέρας κι όχι μόνο!

Σε ό,τι αφορά τα μαλλιά σας, δώστε στην εμφάνισή σας μία… ιδέα από γαλαζοαίματους! Μία αλογοουρά στη μέση του κεφαλιού όπως την υποστηρίζει η Kate Middleton είναι κομψή και συνάμα… δροσιστική, πράγμα αναγκαίο με αυτές τις θερμοκρασίες!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

 

You may also like