Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 14 Ιουλίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Αν δε σας βρίσκω σε άδεια, ελπίζω να σας βρίσκω σε διάθεση καλοκαιρινή, ακόμη κι αν οι υποχρεώσεις σας τρέχουν – αν σας παρηγορεί, δεν είστε μόνες! Και δεν είστε μόνες γιατί δε μπορώ (ακόμα) να σας αποχωριστώ – δεν το πιστεύετε ίσως, αλλά μου λείπετε αυτό το διάστημα της καλοκαιρινής ραστώνης! Anyway, ο καιρός αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα είναι σύμμαχός μας, οπότε αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό… μόλις τελειώσετε τις δουλειές σας, απολαύστε την υπόλοιπη μέρα… πάντα με στυλ!

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να παραμένει σε αισθητά υψηλά επίπεδα και να κυμαίνεται μεταξύ 25 και 36 βαθμών Κελσίου. Επίσης θα πνέουν νοτιοδυτικοί – νότιοι άνεμοι εντάσεως περίπου 2-4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Δημιουργήστε ένα στυλ που είναι λίγο boho, λίγο urban και λίγο street chic. Ένα μακρύ φόρεμα με boho αύρα σε συνδυασμό με πλατφόρμες με ίδιο pattern. Μία crossbody τσαντούλα με αλυσίδα κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια – κρόσσια για urban. Ένα φαρδύ βραχιόλι κι ένα ζευγάρι cat-eye γυαλιά ηλίου για street chic look. Είδατε πόσο εύκολο είναι;

Athens 14-7-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

Με ηλιοφάνεια κι υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται η μέρα και στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται σε παρόμοια με της Αθήνας επίπεδα (περίπου 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου). Οι άνεμοι θα πνέουν και στη συμπρωτεύουσα νότιοι εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Ένα ακόμη φετινό trend που έχει τραβήξει την προσοχή μας είναι τα slip dresses – ξέρετε, εκείνα που θυμίζουν baby dolls κι απλά είναι λίγο πιο μακριά! Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι σανδάλια με κρόσσια ή κεντήματα και μία τσάντα ώμου – κατά προτίμηση με ψάθα ώστε να είναι ακόμη πιο καλοκαιρινός ο χαρακτήρας του look! Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια – chandeliers, ένα μακρύ κολιέ κι ένα διακριτικό δαχτυλίδι είναι τα κομμάτια που θα δώσουν λάμψη στο look. Α, κι ένα ζευγάρι hair pins με λίγο boho ατμόσφαιρα!

Thessaloniki 14-7-2016

Τέλος για το hair styling σας δοκιμάστε  έναν γρήγορο κι εύκολο «μισό» κότσο!

Half bun

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.kairos.gr  & www.freemeteo.com

You may also like