Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 16 Ιανουαρίου

Φτάσαμε στα μισά του Ιανουαρίου, οι γιορτές τελείωσαν, έχουμε επανέλθει (σχεδόν!) στους καθημερινούς μας ρυθμούς… και βέβαια το κάνουμε με στυλ! Βέβαια ο καιρός εξακολουθεί να είναι αμιγώς χειμωνιάτικος, αλλά πότε μας πτόησε αυτό για ο,τιδήποτε; Νέα μέρα αύριο, οπότε ας τα πάρουμε με τη σειρά…!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Με νεφώσεις να περιμένουμε την αυριανή μέρα στην επικράτεια, οι οποίες θα πυκνώσουν και κατά τόπους θα εξελιχθούν σε σποραδικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί κατά μέσο όρο μεταξύ 6°C και 13°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μεταβλητοί από 5 έως 7 μποφόρ που θα εξασθενήσουν ελαφρώς τη νύχτα.

               Τι προτείνουμε;

               Τίποτα δε θα μπορούσε να είναι πιο κομψό και πιο cozy (ο σούπερ συνδυασμός για τις χειμερινές μας εμφανίσεις!) από ένα πλεκτό φόρεμα! Και στα καταστήματα Massimo Dutti μπορούμε να βρούμε αυτό το εξαιρετικό κομμάτι στη ζεστή απόχρωση του καφέ! Σε συνδυασμό με τις cowboy boots της συλλογής του Tsakiris Mallas δίνουμε στην εμφάνισή μας μία ακόμη πιο trendy νότα στην εμφάνισή μας!

               Το γήινου τόνου φόρεμα σαφώς και δε μας εμποδίζει να δώσουμε μία μικρή λάμψη στην εμφάνισή μας. Από τα πανέμορφα κι αγαπημένα κοσμήματα της TOUS,  ξεχωρίζουμε το φαρδύ χρυσό κολιέ με το μαργαριτάρι, φτιάχνουμε το δικό μας set δαχτυλιδιών και βέβαια δεν παραλείπουμε το αρκουδάκι – σήμα κατατεθέν του brand για σκουλαρίκια!

               Θα αφιερώσετε έτσι κι αλλιώς χρόνο για ένα προσεγμένο μακιγιάζ, αφιερώστε κι ένα μόλις λεπτό για χείλη… για φίλημα! Η ψυχρή χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα μπορεί να ξηράνει τα χείλη μας και το French Kiss lipbalm της Caudalie είναι αυτό που θα τα προστατεύσει! Και βέβαια, καθώς έχει και χρώμα, μπορείτε να επιλέξετε εκείνο που ανταποκρίνεται περισσότερη στη διάθεσή σας!

Caudalie

               Και βέβαια μην ξεχάσετε να το ρίξετε κι αυτό στη Guess τσάντα που θα επιλέξετε από τον Tsakiris Mallas!

Tsakiris Mallas

               Ένα κοντό πουπουλένιο jacket θα δώσει ένα street chic χαρακτήρα στο look και στο Massimo Dutti μπορούμε να βρούμε εκείνο που μας ταιριάζει σε μία όμορφη ελαφρώς μεταλλική απόχρωση!

Massimo Dutti

               Πριν, όμως, βάλετε το ζεστό σας μπουφάν και φύγετε, μην ξεχάσετε τα μαλλάκια σας! Αν το μήκος τους σας το επιτρέπει, δημιουργήστε λίγο όγκο στη μία πλευρά τους και πιάστε τα σε μία όμορφη πλεξούδα που θα πέφτει στο πλάι. Να, σαν το girl crush μου, την Elizabeth Olsen!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Hairstyle photo credits: Byrdie

You may also like