Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 16 Ιουλίου

Πάει κι ο μισός Ιούλιος κι ήδη έχουμε ξεκινήσει να αδημονούμε για την ώρα που θα ξεφύγουμε, όσο αυτό είναι εφικτό, από όσα μας προβληματίζουν. Άλλωστε, το έχουμε όλοι μας ανάγκη. Μέχρι να γίνει αυτό, όμως, θέλουμε να “κλείσουμε” κάθε εκκρεμότητα προτού πάρουμε τη βαλίτσα μας και φύγουμε για τον προορισμό μας. Και φυσικά, εκτός από την καλή μας διάθεση για να τα κάνουμε όλα σωστά, επιστρατεύουμε και το στυλ μας! Ας τα πάρουμε, όμως, με τη σειρά…!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Με λιακάδα θα περάσουμε την αυριανή μέρα, με μόνες εξαιρέσεις τις αραιές νεφώσεις που θα σημειωθούν στα στη Στερεά Ελλάδα και τη Δυτική Μακεδονία. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 21°C και 30°C κι οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μεταβλητοί εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Βρίσκω τις ολόσωμες φόρμες ένα ιδιαίτερα κομψό και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο κομμάτι που πρέπει να περιέχεται σε κάθε γκαρνταρόμπα. Ειδικά αυτή από την καλοκαιρινή συλλογή των Zara για ένα ανάλαφρο outfitπου θα μας καλύψει τόσο για το γραφείο όσο και για τη βόλτα μας μετά από αυτό!

              

               Το καλό με ένα τέτοιο ρούχο είναι πως μπορεί να μεταμορφωθεί για την κάθε περίσταση και με τη βοήθεια της κατάλληλης επιλογής παπουτσιών. Εμείς θα το επιλέξουμε με τις πανέμορφες πλατφόρμες του brand AlvieroMartini 1aClasse!

              

               Από το MyMilkyWay μπορούμε να ξεχωρίσουμε μοναδικά κοσμήματα που δημιουργήθηκαν με μεράκι για να ανταποκριθούν στο στυλ μας… πώς να τους αντισταθούμε;

              

               Η καλοκαιρινή συλλογή τσαντών της Le Pandorine λατρεύει το χρώμα και η κόκκινη Vicky τσάντα είναι ένα κομμάτι που όλες μας θα αγαπήσουμε… προέκταση του χεριού μας θα γίνει!

             

               Έχουμε ενυδατώσει το πρόσωπό μας, έχουμε βάλει την αντηλιακή μας κρέμα και αρκούμαστε σε ένα φυσικό μακιγιάζ με σύνθημα “less is more”. Αυτό, όμως, μας επιτρέπει να “παίξουμε” με το χρώμα των χειλιών μας χάρη στο κραγιόν της Smash box που βρίσκουμε στα καταστήματα Sephora!

              

               Τέλος, αφήνουμε τα μαλλιά μας να στεγνώσουν φυσικά αν τα έχουμε μόλις λούσει και, αφότου έχουμε δημιουργήσει από μία ή δύο λεπτές πλεξούδες στα πλαϊνά τμήματά τους, τα πιάνουμε σε έναν χαμηλό κότσο. Ένα κομψό κι απόλυτα καλοκαιρινό χτένισμα σε λίγα μόλις λεπτά!

              

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Hairstyle photo credits: Fab Mood

Photo credits: @benwhitephotography (unsplash)

You may also like