Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 17 Αυγούστου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Και (έστω λίγο αργοπορημένα) χρόνια πολλά στις εορτάζουσες, αλλά και στα αγαπημένα σας πρόσωπα μια που είχατε την… τιμητική σας χθες!

Μέσα Αυγούστου φτάσαμε, αλλά το καλοκαίρι δεν τελείωσε! (Δεν πιστεύω να είστε από εκείνες που μόλις ξημερώσει η 16η Αυγούστου εύχεστε “Καλό χειμώνα!”;;;) Τι, δηλαδή, επειδή βγήκαν μερικά βοριαδάκια θα βγάλουμε τις… γαλότσες; Όχι, βέβαια! Επειδή, όμως, “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”, ας δούμε τι συνθήκες θα επικρατήσουν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Λιακάδα να περιμένετε αύριο, εν Αθήναις φίλες, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 28°C και 33°C. Παράλληλα, ανάσες δροσιάς θα σας προσφέρουν οι βόρειοι άνεμοι εντάσεως περίπου 5 μποφόρ που θα φυσούν καθ’ όλην τη διάρκεια της ημέρας.

Τι προτείνουμε;

Ένα maxi φόρεμα σε έντονο χρώμα και με ένα εντυπωσιακό pattern είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας! Φορέστε το δικό σας συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι flat πέδιλα (μπορείτε, μάλιστα, αν θέλετε να επενδύσετε στη νέα τάση των slippers) και μία τσάντα ώμου για τα προσωπικά σας είδη. Ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια, ένα φαρδύ μεταλλικό βραχιόλι κι ένα headband είναι τα “στολίδια” που θα αναβαθμίσουν αμέσως την εμφάνισή σας! Κι αν τυχόν ετοιμάζεστε για ανανέωση του μανικιούρ σας, προτιμήστε την καλοκαιρινή απόχρωση της μέντας!

                Για τη Θεσσαλονίκη:

                Με νεφώσεις θα ξεκινήσει η μέρα στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες αναμένονται να περιοριστούν κατά το μεσημέρι, ενώ για το βραδάκι υπάρχει και μία μικρή πιθανότητα βροχόπτωσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα (περίπου 25C έως 32°C) κι οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τις βερμούδες τις αγαπώ γιατί δε σε ζεσταίνουν υπερβολικά (εν αντιθέσει με τα μακριά παντελόνια) και μπορούν να γίνουν η βάση για ένα look που μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Οι Dolce & Gabbana, μάλιστα, την προτιμούν με floral μοτίβο! Συνδυάστε τη δική σας (όλο και κάποια θα υπάρχει στη ντουλάπα σας, δε μπορεί!) με ένα peplum top κι ένα ζευγάρι γόβες slingback, ενώ μία tote τσαντούλα σε έντονο χρώμα θα εντείνει την καλοκαιρινή ταυτότητα της εμφάνισής σας. Οι τελευταίες πινελιές; Ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με έναν ημιπολύτιμο λίθο, το αγαπημένο σας bracelet ρολόι κι ένα υφασμάτινο βραχιόλι που θα ολοκληρώσουν τον street chic αέρα του look σας!

Όσο για το hairstyle σας, ένας κότσος χαμηλά στο σβέρκο είναι μία γρήγορη κι απλή επιλογή και με την αναγκαία καλοκαιρινή αύρα!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like