Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 18 Απριλίου

Σας θυμίζουν ανοιξιάτικο κλίμα οι μέρες που πέρασαν; Χμ, ναι, θα συμφωνήσω μαζί σας, όχι και τόσο. Όμως δεν αποθαρρυνόμαστε και βεβαίως δε διστάζουμε να φέρουμε εμείς την άνοιξη… φορώντας τη! Αλλά ας τα πάρουμε όλα με τη σειρά…

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένεται να δούμε αύριο οι οποίες στα βορειοανατολικά θα εξελιχθούν σε σποραδικές βροχές κατά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί κατά μέσο όρο από 11°C έως 19°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Αν νομίζετε πως ένα culotte παντελόνι κι ένα κορμάκι με μία διακριτική στάμπα είναι πολύ απλά… ώρα να αναθεωρήσετε! Η Bershka δίνει μία φρέσκια πνοή σε δύο καθημερινά κομμάτια και φυσικά τα χρησιμοποιούμε ως καμβά για τη συνέχεια! Επίσης εξοπλιζόμαστε και μ’ ένα jacket με όψη δέρματος και προτιμούμε το λευκό – είπαμε, ξεκινάμε να φοράμε την άνοιξη!

             

               Από την προσωπική ανοιξιάτικη συλλογή του Kalogirou επιλέγουμε ένα ζευγάρι chic γόβες… ενώ στα καταστήματά του θα βρούμε και την υπέροχη Tory Burch τσάντα χειρός που μας ταξιδεύει… στ’ αστέρια!

            

               Η Ιωσηφίνα δίνει λάμψη στην εμφάνισή μας με αστέρια και πολυτέλεια με μαργαριτάρια!

            

               Αν θέλουμε να καλύψουμε το λαιμό μας όσο βρισκόμαστε έξω, τα Tory Burch πολύχρωμα φουλάρια (τα οποία βρίσκουμε επίσης στα καταστήματα Kalogirou) μας δίνουν τη λύση!

             


Tory Burch

               Τέλος, για τα μαλλιά μας, προτιμούμε μία sleek αλογοουρά, αφού πρώτα έχουμε κρεπάρει ένα τμήμα για λίγο περισσότερο όγκο!

           

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like