Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου

Φθινοπωριάζει και, ευτυχώς, δεν έχουμε αισθητές μεταβολές για την εποχή, καθώς ακόμη μπορούμε να απολαύσουμε τον ήλιο και οι βροχές (φτου να μην το ματιάσω κιόλας!) φαίνεται πως μας έχουν ξεχάσει! Οπότε… τι φοράμε αύριο για τις δουλειές μας αλλά και για τη βόλτα μας; Ας τα πάρουμε από την αρχή!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Ηλιόλουστη θα είναι αύριο η μέρα στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας με κάποιες κατά τόπου μόνο αραιές νεφώσεις. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 19°C και 28°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μεταβλητοί εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Και γι’ αυτήν την εβδομάδα δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στα παιχνιδιάρικα κι όμως κομψά tapered παντελόνια! Συνδυάζονται ακόμη και με ένα απλό T-shirt κι ένα ζευγάρι slingback γόβες μπορούν να γίνουν κομμάτι ενός day chic look.

 

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα μ’ έχουν ξετρελάνει οι  color-block τσάντες. Εκτός από trendy μπορούν να ταιριάξουν με κάθε look. Γι’ αυτή τη βδομάδα τη θέλω χειρός!

Yuzefi color-block handbag

Η “μαγεία” των απλών T-shirts είναι πως μπορούν να γίνουν εξαιρετικό… φόντο για ιδιαίτερα κολιέ! Η Oxette δίνει την ιδέα ενός κολιέ με λευκή πέτρα για charm, ενώ δεν παραλείπουμε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια – κρίκους, ένα bracelet ρολόι κι ένα βραχιόλι με charm αντίστοιχο του κολιέ – το οποίο μπορεί να φορεθεί και στο ίδιο χέρι με το ρολόι!

Φυσικά, εφόσον παραμένει ο ήλιος, δεν ξεχνάμε να προστατεύουμε τα μάτια μας! Το κάνουμε με στυλ και με τη… βοήθεια της νέας συλλογής Colorquake του οίκου Dior που εμπνέεται από τη δεκαετία του 1970 και την ενέργεια που τη διακατείχε!

Dior sunglasses

 

Τέλος, για τα μαλλιά σας και… αν πιάνουν τα χεράκια σας, ξεκινήστε μία πλεξούδα στο πλάι και ολοκληρώστε με έναν κότσο στη βάση του κεφαλιού. Χτένισμα ιδανικό για τα επαγγελματικά ραντεβού αλλά και για το υπόλοιπο της ημέρας!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

 

You may also like